Не отлагайте целувките, които можете да подарите днес


Не отлагайте целувките, които можете да подарите днес
Снимка: iStock/Guliver

Езикът на целувките е единственият, в който нищо не може да остане неразказано.

Една целувка не е само докосване на устните. Това е много повече - това е олицетворение на любовта, уважението и приятелството. Езикът на целувките е единственият, в който нищо не може да остане неразказано.

Целувките са способността да разберете навреме как да давате и как да получавате

Често целувките са в състояние да кажат всичко, което не сме в състояние да изразим с обикновени думи - със своята сила, честота и топлина. Целуването означава отчаян копнеж за достигане на желаната цел и оставане там - поне за няколко секунди. Останете там, за да усетите връзката с любимия човек и разберете какво означава тази връзка.

В целувките влагаме цялото си желание да посегнем към нечия друга душа ... и желанието някой да посегне към нашата. Ние даваме и получаваме.

Целувам те, защото искам, а ти отговаряш на целувката ми така, както искаш. И те целувам, защото те обичам, защото ти се възхищавам, защото имам горящо желание да те поздравя с устните си. И затова за известно време замръзваме на място ...

Така че защо се опитвате да изживеете деня си без този взрив от чувства и неизразително приятни усещания?

Целувките ви измъкват от този обикновен и скучен свят и ви преместват на възхитително място на чисти усещания. Това е магията на целувката, магията на един-единствен момент, който може да продължи вечно.

„Може би целувките са измислени точно, за да принудят две устни да се затворят едновременно“, Саша Гитри.

Една целувка, която предизвиква прекъсване дори на най-оживената дискусия, е целувка не само на тялото и устните, но и на сърцето ви.

Такава целувка струва повече от хиляда обикновени думи и в една връзка се превръща в източник на вечна енергия. Това е знак за голямо доверие, желание за по-близка интимност, докосване на душите и страст.

Подобни целувки ви карат да се чувствате щастливи, обичани, спокойни и свободни. Тези целувки са първата стъпка към безусловното и пълно предаване на любим човек. Те могат да накарат целия негатив да изчезне някъде, макар и за няколко мига.

Целувките говорят всички езици на света. Самият спомен за красива целувка ни кара отново да почувстваме огъня на любовта, нежността, общността, страстта и доверието.

Целувките, предизвикани и вдъхновени от любовта, са чисти и радостни и ние помним всяка от тях с щастлива усмивка на лицата ни. Безкрайно страстни и горещи целувки, които с нетърпение търсят устните на любим човек ...

Не ги отлагайте за утре!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама