Един ден вече няма да бъдете "почти" за някого


Един ден вече няма да бъдете "почти" за някого
Снимка: iStock

Един ден вече няма да ви се налага да чакате. Вече няма да ви се налага да се чудите къде стоите в нечий живот. Един ден вече няма да бъдете нечия несигурност и объркване. Един ден вече няма да вървите сама. Няма да ви се налага да преследвате онези ръце, които постоянно ви пускат. Един ден вече няма да ви се налага да гадаете.

Един ден някой ще мисли, че дните с вас са безценни. Един ден вече няма да се събуждате с възглавници в леглото, а с ръце, които не искат да ви пуснат.

Един ден вече няма да бъдете почти. Няма да бъдете нещо, което не е писано да бъде. Един ден ще бъдете гледани като най-невероятното същество във Вселената. Един ден ще бъдете нечий дом след дълъг, изморителен работен ден. Ще бъдете нечия причина да става всяка сутрин. Един ден ще бъдете нечия най-голяма благословия, ще бъдете тази, която винаги избират. Един ден ще спрете да се съмнявате в своята стойност, защото някой ще ви накара да почувствате, че определено заслужавате.

Един ден вече няма да бъдете счупена. Няма да ви боли. Един ден някой ще ви вземе в прегръдките си и ще се погрижи за вас сякаш сте най-ценното същество. Един ден ще бъдете нечия слабост. Ще бъдете най-красивата част от живота му. Един ден ще бъдете нечие спокойствие на прага на бурята им. Ще бъдете тяхното най-голямо съвършенство.

Един ден вече няма да бъдете просто опция. Един ден вече няма да бъдете грешка. Един ден някой ще остане с вас до края на живота си, независимо колко трудно става. Един ден някой няма да си тръгне, макар че нещата са се объркали. Един ден някой ще разбере, че без никакво съмнение принадлежи на вас.

Един ден вие ще бъдете причината някой да каже, че търсенето му е приключило.

Един ден...

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама