Когато срещнете истинската любов...


Когато срещнете истинската любов...
Снимка: iStock/Guliver

Когато срещнете истинската любов... ще разберете защо не се е получавало с всички други до сега. Ще се почувствате истински щастливи и няма да се поколебаете нито за миг, защото ще сте сигурни в едно- това е любовта!

Един ден някой ще ви научи да вярвате в доброто отново. Някой ще ви каже, че усмивката ви е най-хубавото нещо на света. Ще ви научи да обичате себе си. Един ден ще намерите правилния мъж и той ще направи всичко това за вас.

Ще ви научи как да обичате себе си отново

Поради всички ужасяващи неща, които сте преживели, не е чудно, че сте забравили как да обичате и уважавате себе си.

Трябва да знаете, че ако искате да се научите да обичате някого, първо трябва да обичате себе си. Трябва да си възвърнете вярата в себе си. Този човек ще ви помогне да израснете и да се оцените. Той ще ви покаже какви всъщност сте- красиви, силни и смели!

Ще ви показва подкрепа и ще ви предизвиква

Той ще ви насърчи да говорите за мислите си свободно. Той ще се увери, че знаете, че всичко, което правите или искате да направите, е важно. Той знае, че неговата подкрепа е единственото нещо, от което се нуждаете.

Той е наясно, че трябва да ви предизвика на всички нива - има нужда от вас, за да осъзнаете, че можете да бъдете дори по-добри, отколкото сте сега. Той ще ви покаже, че можете да сбъднете всичките ви мечти и винаги ще ви подкрепя.

ТАЙНАТА НА ЩАСТЛИВАТА ВРЪЗКА

Ще ви уважава

Той ще уважава вашите мнения и никога няма да ви каже да млъкнете. Той ще ви уважава, защото държи на вас. Винаги ще държи на думата си и никога няма да ви излъже.

Никога не сте изпитвали подобно чувства преди, нали? Не се обърквайте и не се страхувайте. Приемете това невероятно чувство и го прегърнете - заслужавате го.

Време е някой да ви уважава и да ви покаже колко прекрасен човек сте!

Ще държи на думите си

Това е тип човек, на когото можете да се доверите. Ако каже, че ще направи нещо, той ще го направи! Забравете за всички онези лъжливи, празни думи, които чувахте толкова дълго.

Забравете за това, че винаги сте били последни в списъка. Този човек никога няма да ви предаде, няма да ви подцени и ще ви накара да се чувствате оценени.

Този човек е надежден и бъдете сигурни, че ви обича и никога няма да ви разочарова или нарани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама