Обичай човека, който ще се влюби в твоята душа


Обичай човека, който ще се влюби в твоята душа
Снимка: iStock/Guliver

В живота има много посредствени неща, но любовта никога не трябва да става едно от тях.

Здравей, скъпа!

 Да, точно ти! Тази, която изтрива сълзите и търси признаци на внимание, като превърта страницата му във Facebook. Слушай ме! Не пилей сълзите си на хора, които просто не си заслужават. Не давай сърцето си на алчни и емоционално зависими, надявайки се, че те могат да ти дадат нещо в замяна.

Научи се да се защитаваш. Научи се да обичаш себе си.

Този живот е твърде кратък и твърде ценен, за да се харчи за хора и неща, които крадат щастие, оставяйки нищо след себе си.

Не позволявай техните фалшиви обещания да затъмняват ума ти. Не се посвещавай на хора, които не искат да са наоколо. Спри да подценяваш себе си. Спри да го правиш!

Вместо това избери човек, който няма да се откаже от теб за нищо на света. Някой, който иска да бъде с теб не само сега, но и в бъдеще. Някой, който ще се радва да продължи живота си заедно с теб.

Влюби се в някой, който никога няма да спре да се бори за теб. В специален човек, който може да защити връзката ви от всякакви неща и хора, които могат да ви навредят. В този, който не се страхува от препятствия, тъй като той ще знае, че ще сте заедно винаги. И заедно можете да преодолеете всичко.

Влюби се в някой, който няма да се опита да те промени. Изключителен човек, който не само те приема такъв, какъвто си, но и обича твоето несъвършенство, ще гали измъчената ти душа и ще приеме целия емоционален багаж от миналото ти. В човек, с когото истинското ти „аз“ ще се чувства комфортно.

НЯКОЛКО ВДЪХНОВЯВАЩИ СЪВЕТА ЗА УСПЕШНА ВРЪЗКА ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Влюби се в онзи, с когото въпросът дали си достатъчно добра ще престане да те измъчва. Този, който ще ти даде отговори на всички болезнени въпроси, които те правят нещастна в продължение на много години. В мъж, който ще успокои вътрешния ти трепет, прегръща твоите страхове и те кара да разбереш, че не си сама на този свят. В този, който ще ти предложи сърцето си като убежище.

Влюби се в някой, който никога няма да те пусне в леглото на разочаровани чувства. Този, който няма да бърза да се откаже от живота, който сте изградили заедно, след всяка глупава кавга. В този, с когото забравяш, че любовта трябва да е трудна. Този, който не спира да показва любовта си към теб, дори когато няма да си в най-добро настроение.

Най-важното е да се влюбиш в някой, който ще ти докаже, че има истинска любов на този свят. Човек, който ще бъде посветен на теб с цялото си сърце. В този, който ще ти помогне да съживиш надеждите и да дадеш увереност, че в края на тунела винаги има светлина.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама