Нещата, които правят една жена незабравима


Нещата, които правят една жена незабравима
Снимка: iStock

Всички имаме свои собствени идеи за това какво прави една жена красива, но въпросът е какво я прави незабравима? Незабравимата жена е много повече от красиво лице и перфектно тяло. Тя преминава през живота, оставяйки незаличим отпечатък в паметта на хората, срещнали я по пътя й.

На този свят има много незабравими жени и те имат някои общи характеристики. Тези жени са силни и независими, и изпъкват сред всички останали. И въпреки че не винаги отговарят на идеите на обществото за това каква трябва да бъде една жена, те винаги са в състояние да се грижат за себе си - и понякога по много неочаквани начини.

Ето кои са нещата, които правят една жена незабравима и отличаваща се сред всички останали:

Тя е мила с всички, които го заслужават

Такава жена е мила и добра - но само към онези хора, които го заслужават. Освен това реакцията ѝ към лоши дела никога не е прекомерна. Тя знае как да се грижи за себе си и няма нужда да влиза в конфликти с другите.

Тя не се отказва

Незабравимите жени никога не се отказват. Те са готови да направят много, за да постигнат това, което искат. Дори в най-трудните ситуации те са в състояние да се грижат за себе си и да изпълняват поставените си цели.

Не ѝ пука какво мислят другите за нея

Незабравими жени изобщо не се притесняват от това, което другите хора казват за тях и още повече какво мислят за поведението им. Те не са загрижени за общественото мнение и недоверие. Твърдо знаят, че мислите на другите не определят същността им.

КАК ДА ОБИЧАШ МОМИЧЕ С ГОЛЯМО СЪРЦЕ, НО СЛОЖЕН МИРОГЛЕД

Не се страхува да бъде себе си

Незабравимите жени не се страхуват да бъдат себе си. Те знаят кои всъщност са и най-важното - кои изобщо не са. Никога не носят маски, опитвайки се да се преструват на някой друг.

Тя подкрепя хората от обкръжението си

Незабравимите жени винаги подкрепят хората от обкръжението си. Вместо да подстригват крилата им, те им помагат да летят. Мразят да нараняват другите.

Тя признава грешките си

Незабравимите жени винаги са готови да признаят, че грешат (ако това е вярно). Когато такава жена направи грешка, тя не се опитва да я скрие и се извинява веднага. Не оставя нищо счупено, ако има начин да коригира ситуацията, тя ще го направи.

Тя е независима по своята същност

Незабравимите жени са независими и не се нуждаят от одобрението на другите, за да поддържат положителна перспектива за света. Те могат да се справят с всичко и рядко се нуждаят от помощ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама