Ако мъжът до вас прави всички тези неща, не се съмнявайте, че той е правилният


Ако мъжът до вас прави всички тези неща, не се съмнявайте, че той е правилният
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да има грижовен и любящ мъж. Ако вашата половинка прави тези 8 неща, сте късметлийка, защото имате връзка с правилния човек.

Винаги ви подкрепя

Когато най-накрая намерите човека, с когото ви е писано да бъдете, винаги ще имате подкрепа и разбиране от негова страна. Той ще е готов да ви помогне, когато е необходимо, и ще направи всичко по силите си, за да ви подкрепи.

Доверието е основното

Не е необходимо постоянно да знаете къде или с кого е. Когато ви каже, че отива някъде или прави нещо, не го разпитвате или не се опитвате да разберете подробностите! Ако е правилният мъж, вие просто ще сте сигурни в неговите чувства и ще осъзнавате, че той никога няма да ви навреди. Пълното доверие както от негова страна, така и от ваша страна, е в основата на връзката.

ТОВА СА НЕЩАТА, КОИТО ПРАВЯТ ВСЕКИ МЪЖ ЩАСТЛИВ

Не е необходимо винаги да ви уверява, че всичко е наред

Не е необходимо постоянно да го питате дали всичко е добре между вас. Сигурни сте в това и нямате нужда да го чувате постоянно. Освен това винаги сте отворени пред него и сте готови да говорите откровено във всеки един момент.

Той ви дава любов и внимание

Всички чувства, които той изпитва към вас, са видими за всички, защото той не ги крие. Поведението му никога не буди съмнения относно искреността на чувствата към вас и той е напълно открит.

Увереност в утрешния ден

Абсолютно сте сигурни, че той няма да ви навреди. Наблюдавате действията му и знаете, че този човек ще ви направи щастливи отново утре и след утрешния ден отново и т.н.... И винаги ще бъде така. Той от своя страна създава атмосфера, пълна с хармония и нежни чувства.

КОЕ КАЧЕСТВО ПРАВИ ЖЕНАТА СЕКСИ ЗА МЪЖА

С него е приятно и лесно

Разбирате ли, че с него е лесно и приятно? По-трудно ли е да направите избор в полза на ястие, отколкото да мислите дали е това е ТОЙ? Винаги чувствате, че ви е удобно и лесно до него, сякаш той е въздух, изпълващ живота ви със смисъл, вдъхновяващ да вървите смело към постижения и стремежи. Бъдете сигурни, че подобни чувства могат да възникнат само до тези, които наистина ви обичат.

Не е необходимо да го променяте

Всеки има недостатъци и досадни навици, но вие не се опитвате да ги промените. Чувствате се щастливи до него, такъв какъвто е той. Дори не се опитвате да го превърнете във въображаемия си идеал ... Или може би защото е идеален за вас?

Бъдещи планове

Вие може да говорите за бъдеще заедно и това ви кара да се усмихвате. Ако си представяте, че един ден той ще е баща на децата ви, няма какво повече да коментираме. Това е правилният човек!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама