Кое качество прави жената секси за мъжа?


Кое качество прави жената секси за мъжа?
Снимка: iStock/Guliver

Емоционалната интелигентност е свързана с успехите в бизнеса и живота в по-голяма степен от обикновената интелигентност, защото за да достигнете истински висоти, трябва да можете да разбирате намеренията на други хора и след това да реагирате адекватно!

Това е и качеството, което прави една жена изключително секси.

Без този набор от умения ще повтаряте едни и същи грешки отново и отново. Ако продължавате така, ще разберете, че не ви е позволено да отидете по-далеч от „зоната на приятелите“ или че сте в сценарий на връзка, който е също толкова токсичен, колкото всички предишни. Ще срещате хора от един и същи тип, няма да имате възможност да се свържете с тях на по-дълбоко ниво и ще страдате...за пореден път. В същото време ще влезете в тази безнадеждна връзка, защото вместо да използвате ума и сърцето си, ще допуснете емоциите си да ви контролират.

Първата причина за това хората с висока емоционална интелигентност да са особено сексуално мотивирани и силни е, че много по-добре се отнасят както към другите, така и към себе си. И това им позволява да изградят по-дълбоки връзки, да увеличат взаимното разбирателство и значително да намалят броя на разногласията и конфликтите.

Човек с висока емоционална интелигентност винаги има и голяма мотивация, свои цели и амбиции и няма нужда да се ръководи от мнението на някой друг, за да ги следва и постига. Такива хора по правило се характеризират с оптимистичен подход към живота и разглеждат пречките, които възникват не като проблем, а като нови възможности и като ново преживяване за себе си.

Всеки, който не развие това качество в себе си, остава мотивиран само толкова, колкото изисква партньорът му. Изпълнението на важни неща, професионални и лични, такъв човек свързва главно с големи трудности. Той се чувства по-безсилен от хората, които са в състояние сами да решат съдбата си.

Втората причина за сексуалната привлекателност на хората с висока емоционална интелигентност е, че те са по-наясно какво представляват и какво искат. В техния живот вече няма „не знам“, а само „искам“. Те вече не чакат животът да се подобри, те самите го подобряват.

И третият фактор на тяхната невероятна привлекателност е, че когато общуват с деца, животни и други хора, те винаги проявяват състрадание, така че успяват да преодолеят своята арогантност и егоизъм. Затова обикновено такива хора мислят не само за това, което ще им е от полза, но и за това, което ще бъде добре за хората, около тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама