Позволете си да обичате друг човек, но първо се влюбете в себе си


Позволете си да обичате друг човек, но първо се влюбете в себе си
Снимка: iStock

Връзките не могат да бъдат единствената основа за вашето щастие, защото ако се разделите с любимия си човек, ще останете обградени от спомени и това ще съсипе живота ви.

Важно е да се научите да сте щастливи сами, преди да можете да намерите щастие с някой друг. Това е щастието, което винаги ще бъде с вас, въпреки житейските разочарования и белезите на сърцето. Необходимо е да станете самодостатъчен човек, независим човек, който е престанал да очаква, че някой ще влезе в живота му и ще го направи по-добър. Вашият живот трябва да бъде радостен и изпълнен с удоволствия, а вие сте този, който може да го направи такъв. Научете се да се наслаждавате на света около вас, дори ако нямате сродна душа близо до себе си.

Защото вашият свят не трябва да се руши само защото любовта ви не е била взаимна или скоро сте се разделили с любим човек. Връзките не могат да бъдат единствената основа за вашето щастие, защото ако се разделите, ще останете обградени от спомени и това ще разруши живота ви.

Да, можеш да бъдеш тъжен. Можеш да плачеш. Но дълбоко в себе си трябва да разбереш, че скоро всичко ще бъде наред и всичко в живота се случва с причина. Не трябва да оставите гнева да се настани в сърцето ви. Не забравяйте кои сте всъщност. Не губете надежда. Вярвайте в себе си и продължете напред!

ТОВА, КОЕТО НЕ НИ УБИВА, НИ ПРАВИ ПО-СИЛНИ

Цялата истина е само една - вие сте господар на живота си! Вие сте красиви и щастливи дори в периоди на усамотение. И никой от хората, които влизат в живота ви, не е в състояние да разруши това състояние на вътрешна хармония със самите вас

Позволете си да обичате друг човек. Но първо се влюбете в себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама