Следвайте тези правила и винаги ще сте на правилния път


Следвайте тези правила и винаги ще сте на правилния път
Снимка: iStock

Щастлива съм. Доволна съм. Чувствам се добре. Аз съм в хармония със себе си. Душата ми е изпълнена с любов и състрадание.

Прочетете отново тези думи. Какви чувства предизвикват у вас? Бихте ли искали повече емоционална дълбочина? Ако е така, тогава отидете до огледалото и погледнете отражението си, повтаряйки отново всички горепосочени фрази.

Какво чувствате сега? Искате ли да продължите емоционалното си гмуркане? Тогава кажете: "Обичам те". Първият път, когато направих това, поглеждайки в огледалното отражението на очите си, почувствах огромна жажда за любов към себе си.

"С усмивка се гледам в огледалото и в същото време изповядвам любовта си", Луиз Хей.

Какво чувствате, когато четете следните думи и фрази?

Чувствам се тъжна. Нещастна съм. Разстроена съм. Уморена съм. Ядосвам се. Всичко и всички са срещу мен. Мразя ги.

Какви вътрешни чувства предизвикват? Лично аз нямам нужда да ги препрочитам отново или да гледам в душата си едновременно с това. Защо? Контрастът с емоциите от първата категория (думи, пълни с любов и доброта) е огромен.

Но да се върнем в началото на статията и да наречем изброените там думи и фрази намерения и изявления. Ние ги четем отново, докато се гледаме в огледалото.

"Аз съм движението на Вселената и енергията започва своето движение от нашия живот. С помощта на моето съзнание и присъствие мога да контролирам общества, страни и светове."

Когато решите какъв ще е краят на израза "Аз съм...", вие ставате такива. Помислете за себеизразяване, като потвърдите присъствието си. Ако не искате да покриете нещо и по този начин да засилите присъствието си в живота, просто не го казвайте на глас.

ТОВА, КОЕТО НЕ НИ УБИВА, НИ ПРАВИ ПО-СИЛНИ

"Аз съм" е нашата божествена връзка с Вселената. И това, което казваме след тези две думи, определя нашата същност.

Кажете думите "аз съм" като мантра. Нека чистият поток на съзнанието да проникне в цялото ви същество. Произнесете ги така, сякаш това е най-високият идеал за съществуване. Медитирайте с тази фраза в главата си и ще почувствате силата и вдъхновението, които ви изпълват с нея.

Това, което поставяме в края на тази фраза, може както да ни ограничи, така и да разшири кръгозора ни. Всичко зависи от това върху какво искаме да се съсредоточим и върху какво искаме да насочим силата на Вселената в нашия живот.

Ако нашата цел е да променим живота си, трябва да повтаряме тези думи по-често. Дишайте. Контролираното дишане концентрира и засилва ефекта.

"Аз съм..." - ето, нашето издишване изпраща сигнал към света и дъхът носи отговор. И отговорът може да бъде щастие, мир, красота, богатство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама