Никога не спирайте да вярвате, че заслужавате любов!


Никога не спирайте да вярвате, че заслужавате любов!
Снимка: iStock/Guliver

Когато срещнете правилния човек, вече загубили вяра в любовта...

Първата среща с него няма да ви направи особено впечатление. Ще си помислите, че той с нищо не се различава от онези момчета, които сте срещали преди. Ще ви се струва, че отново в живота ви всичко се движи по същия път.

Ще го познаете по това, че той ще върне усмивката на лицето ви. Ще разберете, че всъщност той е различен, защото никога няма да ви излъже и подведе. Дори няма забележите никакви предупредителни знаци, сигнализиращи за някои лоши неща в него. Ще усетите една искра, която е нещо съвсем ново за вас. И в този момент инстинктът ви няма да крещи, че трябва да избягате от него.

Напротив! Ще искате да останете. Той ще се отнася с вас само с нежна доброта и искреност, които са толкова редки. Ще се държи с вас така, сякаш сте най-добрият му приятел, ще ви казва най-тайните си мисли и ще иска да сподели всички аспекти от живота си. Той ще ви избира и показва с всичките си думи и действия, че иска да обича само вас и никой друг.

Той ще се отнася с вас така, както винаги сте искали, но никога не сте получавали такова отношение преди.

Отначало ще бъдете скептично настроени към него и ще приемате, че всичко, което имате с него, няма да продължи дълго. Ще почувствате вина, че подобни мисли ви идват в главата и ще започнете да мислите, че може би изобщо не заслужавате любов. Ще преосмислите всяка своя стъпка, която искате да направите.

Когато срещнете правилния човек след всички тези токсични отношения, през които сте преминали, щастието ще ви се струва нещо сюрреалистично.

Когато срещнете истинската си любов след всички онези мъже, с които не се е получило, ще разберете колко лесни и прекрасни могат да бъдат отношенията.

Когато срещнете своята сродна душа след "почти любов" и "почти връзка", ще чувствате, че всичко върви както трябва.

Когато срещнете своя човек след всички тези "временни любовници", пред вас ще излезе вечността, за която преди дори не сте мислили.

Правилната връзка със сигурност ви чака някъде там. Преди да поемете тази отговорност, уверете се, че наистина искате да започнете нещо ново, нещо сериозно. Бъдете уверени в решението си и вярвайте, че всичко ще бъде както трябва. И накрая, никога не спирайте да вярвате, че заслужавате любов. Защото след всичко, през което сте преминали, сега най-накрая е ваш ред. Ваш ред е да бъдете обичани така, както го искате. Ваш ред е да получите любовта, която толкова търпеливо сте чакали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама