Боли ви главата? Правете секс


Боли ви главата? Правете секс
Снимка: iStock/Guliver

От древността е известно, че сексът е полезен за здравето. Учените смятат, че благотворното му влияние се проявява дори при минимум веднаж секс седмично.

Сексуално активните хора живеят по-дълго и по-рядко боледуват. Много са полезните свойства на секса, но едно от най-поразителните е болкоуспокояващия му ефект.

Пробвайте да прави секс, когато ви боли глава или дори зъб – болката мигом се изпарява.

Оздравителният ефект на секса се свързва, първо, със самия полов акт, когато са задействани и работят всички функции в организма на човека. И второ, с положителния психически резултат, който изпитват партньорите по време на интимна близост.

Сексът подобрява паметта, активизира интелектуалния живот на човека.

Сексът може да се разглежда и като закаляващо средство. Простудите и грипът подминават сексуално активния човек. Като правите по-често секс, икономисвате пари от пластичния хирург. Три път секс седмично и ще си съхраните зъбите до дълбока старост, косите ви винаги ще блестят, а кожата ви винаги ще стане по-еластична и по-млада.

Хората пълнеят, защото губят интерес към секса. Между другото по време на бурен секс мъжът губи калории не по-малко от един боксьор при 3-рундов бой. Ако искате да сте без шкембе, по-често се отдавайте на любовните утехи – е, златен олимпийски медал не може да ви се гарантира, но спокойно може да постигнете стройни форми. Ако пък хората правеха секс, вместо да гълтат хапчета, мрачното настроение ще се изпари от тях. Нищо не вдига така жената, както обичащ мъж и як продължителен оргазъм.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама