Бъдете добро момиче и мъжете ще ви обожават


Бъдете добро момиче и мъжете ще ви обожават
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че мъжете всъщност обичат добри момичета и ги предпочитат, когато става въпрос за сериозна връзка. Ето защо не е нужно да се правите на някакви, каквито не сте, а покажете доброто си сърце!

Мъжете обожават добри момичета, защото:

Добрите момичета са грижовни

 Въпреки, че са по-силният пол, мъжете също имат нужда от грижа и внимание. Всеотдайността във връзката е много важна за тях. Именно затова предпочитат да се впуснат в сериозни отношения с добра жена, която да ги разбира, да е грижовна, да им обръща достатъчно внимание. Чистата й душа ще накара мъжа да се влюби още повече в нея, когато вижда как тя се интересува от мнението му и от това как се чувства. Мъжът иска да знае, че момичето, с което излиза наистина се грижи за него и ще го накара да се чувства специален.

Добрите момичета са честни

За един мъж това е от изключително значение. Той трябва да е сигурен, че жената до него не крие нищо, че винаги ще е искрена с него и взаимно ще си имат довери. Мъжете не обичат жени, които ти манипулират,  за да получат това, което искат. Силния пол предпочита добрите момичета, защото са верни, държат на думата си и никога няма да ги излъжат.

КАК ДА КАЖЕШ "ОБИЧАМ ТЕ!" ПО ОРИГИНАЛЕН НАЧИН

Те ще направят мъжа по-добър човек

Доброто е заразно. Какво по-хубаво от това да имаш момиче до себе си, което ще те направи по-добър човек. Ще те учи на търпение, на грижа, ще те подтиква да помагаш на хората. Винаги ще виждаш подкрепа в нейно лице и ще усетиш положителна промяна в себе си.

Добрите момичета са сладки

Те не се обличат предизвикателно, не хвърлят секси погледи на мъжете, но за сметка на това имат едно очарователно излъчване, което много се харесва. Едно добро и сладко момиче крие невинност в себе си и никога не мисли зло. Това е изключително важно за мъжете. Добрите жени не са отмъстителни, те първо се опитват да те разберат, говорят спокойно и избягват скандалите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама