Как да кажеш „Обичам те!“ по оригинален начин


Как да кажеш „Обичам те!“ по оригинален начин
Снимка: iStock/Guliver

Когато искаш да разнообразиш отношенията с половинката си и да направиш нещо мило и различно, може да му кажеш колко го обичаш по един по-специален начин.

Предлагаме ти няколко романтични израза, които ще го накарат да се почувства обичан и желан:

Всеки ден те обичам все повече!

Не е ли прекрасно половинката ти да разбере, че с всеки изминал ден чувствата ти стават все по-силни. Това е един прекрасен начин да покажеш колко важен за теб е любимият ти мъж. Това ще го накара да се почувства обичан, желан и пълноценен. Така че, какво чакаш?

До мен лежи най-красивият мъж на света!

Да, мъжете също обичат комплиментите. И то много. Ако очакваш от своя партньор непрекъснато да отбелязва колко прекрасна и неотразима си, защо ти също да не го направиш? Когато се гушкате в леглото и се чувствате добре, ти му кажи колко красив и секси е. Ще видиш, че това ще се отрази страхотно както на самочувствието му, така и на отношенията му към теб.

Ти правиш живота ми по-хубав!

Ако животът ти наистина е станал по-красив, откакто си срещнала своята половинка, ако се чувстваш истински добре близо до своя мъж, защо не му го кажеш? Кой ли не желае да чуе именно това? Идеалният начин да кажеш на партньора си "Обичам те!" , но с малко по-различни думи, е просто да изречеш "Ти правиш живота ми по-красив!". Веднага ще видиш щастието в очите му!

В прегръдките ти се чувствам защитена

Думи, които всеки мъж мечтае да чуе. Може би дори ги предпочита пред „Обичам те!“. Мъжете искат да се чувстват силни и когато им кажете, че се чувствате защитени в прегръдките им, това ще погъделичка самочувствието им. Ако мъжът до теб види, че се чувстваш сигурна с него, че той е твоя опора,  това за тях е доказателство за истинска любов.

МЪЖЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ПРАВИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ЗАРАДИ ТЯХ

Ти си причината да се усмихвам всеки ден

Ако искаш да замениш думите „Обичам те!“ с нещо също толкова мило и въздействащо, кажи на твоето момче, че те кара постоянно да се усмихваш. Няма нищо по-хубаво за един мъж да вижда жена си щастлива. Това го кара да се чувства сигурен във връзката си. Той ще се старае по всякакъв начин да продължава да те прави щастлива. Затова ако имаш мъж до себе си, който наистина е причина за твоята усмивка, не забравяй да му казваш как те кара да се чувстваш.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама