Мъжете не заслужават да правите тези неща заради тях


Мъжете не заслужават да правите тези неща заради тях
Снимка: Thinkstock/Guliver

Колкото и да искате да впечатлите един мъж, трябва да запазите достойнство и самочувствие и да знаете къде да поставите граница.

Предлагаме ви списък с няколко неща, които една жени никога не трябва да прави, заради мъж:

Променяте външността и стила си, заради него

Голяма грешка! Ако един човек ви обича истински, той ще ви харесва такава, каквото сте. Няма да иска да ви промени, нито характера ви, нито външността ви. Напълно нормално е една жена да иска да изглежда добре за мъжа, когото обича. Но ако той ви натиска да промените драстично визията си, нямате нужда от него. Една жена трябва да се чувства красива и желана от мъжа до себе си, без да има нужда от някаква промяна. 

Да се съобразявате само с него

В една връзка винаги трябва да има компромиси и партньорите да уважават желанията си. Когато обаче видите, че нещата се случват само така, както той желае, трябва да промените това. Никой мъж не заслужава да се откажете от мечтите и целите си, заради неговите. Не се съобразявайте единствено с него, той също трябва да се съобразява с вас. Ако той не зачита мнението ви, просто не е вашият човек!

Да му правете подаръци постоянно

Няма нищо лошо, ако радваме половинките си с малки изненади и подаръци от време на време. Но не прекалявайте с това. Мъжете трябва да се тези, които да впечатляват жената до себе и да й правят често изненади и подаръци.

ЕТО ЗАЩО ЖЕНИТЕ ИЗРАСТВАТ ПО-БЪРЗО ОТ МЪЖЕТЕ

Показвате му, че няма нищо по-важно за вас от връзката ви

Разбира се, че когато двама души се обичат, те се отдават на любовта си и държат един на друг. Това не означава, че не могат да имат други интереси и занимания. Не показвайте на мъжа до вас, че връзката ви е най-важното нещо, защото той може да се възползва от това. Не загърбвайте хобитата си, виждайте се с приятелки. Всеки трябва да си има личен живот.

Отказвате се от кариерата и личния си живот

Само защото една жена е намерила любовта на живота си, не означава, че трябва да се откаже от кариерата и приятелите си. Както вече споменахме, в една връзка всеки трябва да се чувства свободен да прави нещата, които харесва. Ако за вас работата е важна, покажете му го. Ако искате да се виждате с приятелки, правете го. Не му позволявайте да превземе времето ви и да ви откъсне от останалия живот!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама