Двама души могат да бъдат толкова близо, но в мислите си да са на стотици километри един от друг


Двама души могат да бъдат толкова близо, но в мислите си да са на стотици километри един от друг
Снимка: iStock/Guliver

Същността на любовта е не само да намериш подходящия човек за теб. Въпросът е да продължите да поддържате здрави отношения заедно и всеки от вас да дава всичко за връзката. Няма значение колко се обичате в началото. Важното е колко ще можете да увеличите любовта си в следващите етапи на отношенията...

Не забравяйте, че всички хора и всички взаимоотношения са различни.

Не бъдете перфектен човек, а истински. Бъдете себе си. Никой от нас няма да е идеален за всички хора. Не сравнявайте отношенията си с отношенията на другите около вас, било то на пръв поглед съвършени съюзи на вашите родители, приятели или колеги. Всяка двойка задава свои правила в любовта. Всяка двойка има свои навици и свои проблеми.

Обърнете цялото си внимание на вас двамата и се концентрирайте върху това да направите тези отношения възможно най-щастливи  и хармонични.

Слушайте се един друг. Слушайте, но не съдете.

Много е лесно да погледнете някого и веднага да направите своите заключения. Това, което показваме на другите, често е само върхът на айсберга, по-голямата част от който е скрита от любопитни очи. Най-често именно на повърхността на скритата част има пукнатини и белези, които се коренят в самата душа на човек. Никога не съдете. Научете се да уважавате и признавате чувствата на вашата сродна душа. Партньорът не винаги се нуждае от съвет, може да се нуждае от рамо, за да се облегне, от някой, който е готов да го слуша и разбира.

Подкрепете се взаимно и в скръб, и в радост.

Каквото и да се случи, подкрепете се и бъдете близо в щастливи и тъжни времена. При всякакви обстоятелства бъдете готови да слушате партньора си, да се прегръщате и подкрепяте емоционално. Вярвайте, че можете да разчитате един на друг. Бъдете близо не само когато можете. Бъдете близо, когато най-много се нуждаете един от друг.

6 НАЧИНА ДА НАКАРАТЕ ЕДИН МЪЖ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС

Бъдете лоялни.

В реални отношения партньорите остават лоялни един към друг, дори когато са разделени. Предаността е в основата.

Прекарвайте време заедно.

Отделете време, което можете да прекарате заедно. Всички имаме толкова много неща за правене, че забравяме да се отпуснем и просто се наслаждаваме на компанията на близките си хора. В една връзка разстоянието не се измерва от километрите, които ви делят, а от силата на любовта ви един към друг. Двама души могат да бъдат наблизо, но в мислите си да са на стотици километри един от друг. И обратното. Не пренебрегвайте човека, който ви е скъп. Липсата на внимание причинява много по-голяма болка от грубите думи.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама