Ето къде може да намерите своята половинка


Ето къде може да намерите своята половинка
Снимка: Thinkstock

Предлагаме ви няколко места където е най-вероятно да се срещнете с подходящия за вас мъж.

В заведение

Не е изключено да срещнете вашата половинка, докато се забавлявате в някое заведение. Внимавайте – обърнете внимание как се държи, когато е пил алкохол и колко точно е изпил.

Може би просто си търси компания за вечерта и след третата чашка решава да ви обърне внимание. Такива ги знаем и вече не са ни интересни, все пак търсим сериозен партньор, нали?

Сред компанията

Може би най-много от запознанствата, които завършват с романтична връзка стават сред обкръжението ни от приятели и познати. Този вариант е сравнително безопасен – отсява неподходящите типове и ви пести време за опознаване на партньора, тъй като и двамата споделяте едни и същи интереси.

За това е хубаво по-често да излизате с вашата компания, а също  и да разширите кръга от познати, така шансовете ви ще се увеличат.

Ако някоя приятелка ви покани да излезете с нея на разходка или парти, където  ще има напълно непознати мъже – действайте, това е шанса ви да намерите вашия идеален партньор.

КОЕ КАЧЕСТВО ПРАВИ ЖЕНАТА СЕКСИ ЗА МЪЖА?

В социалните мрежи

Въпреки че според нас сайтовете за запознанства и фейсбук са нож с две остриета, този вариант би бил подходящ за тези от вас, които харесват нестандартното и обичат да рискуват.

Виртуалното сватосване може да работи без проблем в услуга на любовните ви връзки, стига да имате късмет. Хубавото е, че може да подберете вашите потенциални партньори и да си избирате между няколко, които най-много отговарят на критериите ви.

Така че, ако страните от интернета, веднага скачайте и си направете блог, страница, профил – и му отделяйте време всекидневно.

Случайно запознанство

Запознавате се с някой мъж при много странни обстоятелства – закъсали сте с колата на пътя и той ви е спасил; предложил ви е помощта си, докато сте пазарували тежки покупки от супермаркета; загубили сте някаква вещ, той я е намерил и върнал. Същност няма нищо случайно в живота. Може би това е знак от съдбата. Струва си да изпробвате тази връзка, но бъдете както винаги предпазливи – той може да има някакви задни мисли.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама