Френската любов a.k.a Blowjob


Френската любов a.k.a Blowjob
Снимка: Thinkstock/Guliver

Свирката е изключително нещо. Тя е едно от най-силните оръжия, които може да притежава една жена. Почти всяка жена може да прави страхотни свирки, но със сигурност винаги има какво да подобри. Още от първия си сексуален партньор аз знам може би основни техники или по-точно тактики, чрез които може да бъде осъществена една наистина пълноценна и задоволяваща партньора френска любов.

Винаги е в пъти по-хубаво да ти предложат нещо, отколкото сам да си го поискаш. Разликата е огромна. За да избегнете неприятното за всички участници в занятието леко натискане на главата надолу, просто вземете инициативата. Рядко явление е по време на любовната игра жената самоинициативно да атакува пениса, но пък за сметка на това е изключително приятно. Жени, правете това по-често, взимайте главната роля в леглото и няма как да не сте обичани и уважавани.

Зъбите са един прекрасен аксесоар и инструмент при хранене, но са тотално ненужни при оралната любов. Ако усетите, че докосвате главичката със зъби, не изпълнявате упражнението правилно и този допир определено ще бъде доста болезнен за мъжа. Това може да се случи и при играта с топките. Важно правило при свирката е топките задължително да се докосват. Нека ръцете ви не бездействат. Ако се спускате с език по тях, в никакъв случай не ги засмуквайте силно, тъй като това може да бъде изключително неприятно. И най-лекият удар в тестисите е крайно болезнен, затова няма как силно засмукване да е особено приятно. Може някой мазохисти да се радват на подобни екстри, но този тип мъже са доста рядко срещани.

Свирката трябва да е направена с любов. Трябва да има страст, огън, желание. Да го правите, сякаш ви е най-любимото нещо на света.

За мен едно от най-важните правила при практикуването на орална любов е разнообразието. Недейте просто да го лапате и да правите едно и също движение нагоре-надолу, напред-назад. Ползвайте езика си по всевъзможни начини. С това няма как да сбъркате. Сменяйте техниката постоянно. Включвайте и въртеливите движения на ръката ви, която трябва да се намира в корена на пениса. Това определено ще го възбуди на макс. Не се притеснявайте да питате какво се харесва на получателя. В крайна сметка, дадените съвети са почти универсални, но не е невъзможно някое от въпросните неща да не се харесва партньора ви.

За повечето представители на мъжкия пол мечтаната свирка е тази от порното. Ако ви е прекалено зацапващо, устата също е отличен вариант, особено за по-нестандартни ситуации и географски ширини, но ако се целите в топ точките, то определено се подложете на този крем от природата, с изцяло натурални съставки. Когато свършването се състои в устата ми, аз в никакъв случай не засмуквам свирепо пениса по време на еякулацията. Все пак правя свирка, а не се опитвам да изсмуча отрова след ухапване от кралска кобра. Има предостатъчно налягане, за да може целият материал да излезе от само себе си. Даже напротив, вместо да го засмуквам, аз отварям уста и си изплезвам широко езика, за да може да се вижда колко точно еликсир се излива в устата ми. Това ми действа много възбуждащо, а мъжете направо полудяват.

Може да правите страхотни свирки, но ако искате да сте наистина незабравими, се придържайте към тези съвети. И запомнете, лошата свирка, е ненаправената свирка!

Четете още интересни новини в сайта hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама