Грешките, които жените често допускат в леглото


Грешките, които жените често допускат в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Хората не са идеални и допускат грешки, включително и по време на секс. Понякога грешката в леглото може да доведе до лош край и на половия акт, и изобщо на отношенията.

Грешка №1 – плямпането по време секс

Половият акт не се нуждае от разговори, той трябва да изпълва помещение не с дрънканици, а със стонове, гръмки въздишки, охкания и подобни звуци. А за любовта и другите неща може да се поговори и след това.

Грешка №2 - „ти си по-добър от Сашо, Пешо и Тошо взети заедно“

Несъмнено, подобна хвалба след секс ще поласкае всеки един мъж, но не трябва да го сравнявате с предишните си партньори.

Грешка №3 - пасивният секс

Дамата ляга и... чака. Такова поведение дразни всички без изключения мъже. Лежащият „пън“ може да възбуди единици, а след полов акт с него мъжът се чувства като изтощен от фитнес.

Грешка №4 – секс по време на футбол

Мъжете са запалянковци. И когато жената му се предлага, докато играе любимия му отбор по време на Шампионската лига или Лига Европа, опитвайки се да конкурира с любимия му отбор, тя ще претърпи горчиво поражение, а като бонус и крясък по свой адрес.

Грешка №5 - „Преди не си правил такова нещо, къде си го научил“

След такива думи и възможна сцена на ревност възбудата се изпарява за дълго време, а желанието за експериментиране изчезва завинаги.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама