Идеалното гадже за всяка зодия - 2 част


Идеалното гадже за всяка зодия - 2 част
Снимка: iStock/Guliver

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК!

Жена Везни

Жената Везни е най-осъзнатата в зодиака. Знае какво иска и няма да спре, докато не го постигне. Тя е логична и балансирана. Не се задоволява с нищо по-малко от най-доброто. Мотивирана е и е страхотна с комуникацията.

Подходящи:

Стрелец: Може да звучи необичайно, но мъжът Стрелец е подходящ партньор за твърдоглавата жена Везни. Той е със свободен дух, тя е Алфа, но заедно просто се сработват. Той отваря съзнанието й за света, а тя го приземява. Техните невероятни интелекти съжителстват в хармония.

Лъв: И мъжът Лъв, и момичето Везни са изключително лоялни. Тя е изпитание за егото му, а той я предизвиква със своята игривост. Лъвът и Везните са изключително подходящи един за друг.

Неподходящи:

Козирог: Мъжът Козирог изглежда неориентиран на целенасочената жена Везни. Неговото чувство за приключения и свобода й изглежда като мързел. Макар и между тях да има химия, страстта много бързо ще прегори.

Риби: Жената Везни има нулева толерантност към свръхчувствителността на Рибите. Тя е изключително честна и той не може да понесе този вид директност.

Жена Скорпион

Скорпионът е най-голямото предизвикателство в зодиака. Тя е силно емоционална, ревнива и страстна. И физическите, и интелектуалните й изисквания са високи. Сексуалният й апетит е много голям, а черното й чувство за хумор и острият й език може да останат неразбрани. Тя е силна жена, но веднъж запленена, ще разтърси света ви.

Подходящи:

Козирог: Критичното мислене и търпението на Козирога го правят идеален за надареното с въображение и безстрашие момиче Скорпион. Те се наслаждават взаимно на компанията си, а сексуалната химия помежду им е невероятна.

Лъв: Лъвът и Скорпионът подхранват взаимно страстта си. Мъжът Лъв е запленен от чувствената любов на жената Скорпион, а тя се чувства стабилна от неговата лоялност и балансирана от неговата независимост. Тяхната съвместимост е предопределена от звездите.

Неподходящи:

Скорпион: Мъжът Скорпион е добре да стои далеч от жената Скорпион. Този знак е толкова силен, че да се добави още гориво към пламъците, би било опасно. Физическата връзка между двамата е легендарна, но любовната е токсична.

Близнаци: Мъжът Близнаци е прекалено романтичен за силния Скорпион. Тя го намира за евтин, той нея – за опасно еротична. Мъжът Близнаци е обсебен от жената Скорпион, което я кара да се чувства задушена.

Жена Стрелец

Момичето Стрелец не познава страх. Тя е кралицата на приключенията и свободата и не си пада изобщо по драмите. Преди всичко друго, тя следва сърцето си, където и да я отведе. Когато става дума за любов, тя търси някого, с когото да споделя приключенията и да завладее света.

Подходящи:

Овен: Овенът и Стрелецът са социални хора с вкус към приключенията. Те обичат забавленията и са отстъпчиви, затова рядко имат драми във взаимоотношенията. Тяхната връзка е пълна с радост и любов.

Водолей: Един Водолей не може вечно да бъде до жената Стрелец, но той ще й помогне да се развива като личност. Споделя жаждата й за приключения и двамата ще се радват на див и нестандартен секс.

Неподходящи:

Телец: Мъжът Телец никога няма да се види очи в очи с жената Стрелец. Той предпочита да се придържа близо до земята, докато тя иска да лети свободно. Нуждата на Телеца от стабилност ще бъде изкоренена от номадското съществуване на Стрелеца.

Дева: Девата се нуждае от ред и постоянно успокояване. Стрелецът не се вписва в сметките му. Тя гледа напред, докато той живее в настоящето.

Жена Козирог

Козирогът е целенасочен, но обича забавленията. Има фантастично чувство за хумор. Тя често е сериозна и интровертна, но притежава много търпение и умения за справяне с проблемите. Вижда нещата в цялост и се посвещава на целите си.

Подходящи:

Риби: На пръв поглед чувствителните Риби изглеждат неподходящи за Козирога, но всъщност са перфектна двойка. Козирогът стабилизира неспокойните Риби, като същевременно се зарежда с чувство за сигурност. Мъжът Риби внася светлина в сериозния свят на Козирога.

Virgo: Мъжът Дева е сродната душа на жената Козирог. Нито един от тях не е изпълнен със страст и емоция, но между тях има дълбока и истинска любов. Връзката им е като плаване по спокойно море и те се наслаждават един на друг.

Неподходящи:

Лъв: Жената Козирог не се нуждае от непредвидим партньор като Лъва. Той иска да бъде център на внимание, тя има по-важни неща в ума си. Може понякога да изглежда студена за мъжа Лъв, чието его е голямо, но тя е просто практична.

Овен: Трудно можете да намерите по-различни мъж и жена. Той е лек и безгрижен, тя е разумна и логична. Момичето Козирог се нуждае от мъж, фокусиран върху бъдещето, а момчето Овен е прекалено заето със следващото си приключение.

Жена Водолей

Жената Водолей винаги се движи напред. Тя е творчески настроена и винаги търси подобрения и иновации. Не обича да бъде поставяна в кутия. Може да изглежда екстравертна, но често има трудности в изразяването на истинските си чувства. Цени свободата си и способността да се движи, без да е вързана.

Подходящи:

Везни: Момчето Везни лесно си пасва с гъвкавия Водолей. И двамата са социални и обичат да излизат. Той оценява нуждата й от креативност и интелектуални занимания и двамата намират компанията на другия за стимулираща и вълнуваща.

Близнаци: И двата знака са очарователни. Когато са заедно, могат да привлекат вниманието, където и да отидат. Сексът между тях е страхотен, защото и двамата си падат по диви неща. Мъжът Близнаци може би е единственият, който може да задържи жената Водолей завинаги.

Неподходящи:

Скорпион: Мъжът Скорпион е твърде ревнив и това е некомфортно за жената Водолей. Тя не желае да бъде укротявана и нейната неуравновесеност може да дойде в повече на взискателния Скорпион. Водолеят скоро става безразличен, а Скорпионът се вбесява от липсата на ангажираност.

Риби: Мъжът Риби е прекалено взискателен за непредсказуемия Водолей. Както и Скорпионът, той също се нуждае от много внимание и грижи. Мъжът Риби е зависим, а жената Водолей може да функционира единствено във връзка с мъж, толкова независим, колкото е и тя.

Жена Риби

Момичето Риби е трудно за разбиране. Тя е чувствителна, емоционална и наблюдателна. Креативна е и винаги се занимава с нещо. Срамежлива, сладка и често разсеяна, тя е мислител и усеща нещата.

Подходящи:

Рак: Подобно на момичето Риби, мъжът Рак е състрадателен. И двамата са в унисон с емоциите си и се чувстват достатъчно сигурни един с друг, за да ги споделят напълно. Ракът е естествен защитник, а Рибите се стоплят от тази негова необходимост. Любовта между тези два знака е силна и дълготрайна.

Козирог: Козирогът не се обезсърчава от склонността на Рибите към мечтателност и липса на фокус. Той й осигурява така необходимата стабилност. Намира нейната сладка и чувствителна природа за очарователна, а тя неговата мъдрост и логика – за много привлекателни.

Неподходящи:

Близнаци: Близнаците са прекалено откровени за лесно ранимите Риби. Липсата му на задръжки може да й дойде в повече и да нарани чувствата й. Тя се нуждае от някой по-чувствителен знак, който да й дава сигурност. Мъжът Близнаци пък е прекалено свободолюбив за някой като Рибите, който се нуждае от постоянно успокояване и уверяване в любов.

Везни: Логичната природа на мъжа Везни е неподходяща за жената Риби. По време на спор, той си служи със студени и разумни доводи, което може да я доведе до сълзи. Неговата нужда от социални стимули може да я подлуди, тъй като тя се чувства по-добре в усамотение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама