Как да определим съвместимостта си с партньора според датата на раждане


Как да определим съвместимостта си с партньора според датата на раждане
Снимка: iStock

За да определите съвместимостта с партньора си, не е достатъчно да знаете само неговата зодия, но неговата дата на раждане. Тя също може да разкрие много за даден човек. В този случай е необходимо да се вземе предвид само един параметър: четна или нечетна е датата на раждане на вашия любим, както и вашата. 

Двамата сте родени на четни дати

Ако вие и вашият любим сте родени на четни дати, не е нужно да се тревожите за благополучието на връзката си. Звездите ви обещават хармоничен съюз. Според астролозите влюбените, родени на четни дни, в идеалния случай ще се допълват взаимно и ще се подкрепят в трудни житейски ситуации. Любовта между тях единствено ще става все по-силна, а чувствата им ще пламват все повече и повече всеки изминал ден.  Семейният живот обещава да бъде безпроблемен и спокоен.

10 НАЧИНА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ИМАТЕ КАРМИЧНА ВРЪЗКА С НЯКОГО

Двамата сте родени на нечетни дати

Ако двама души, които се обичат, са родени на нечетни дати, няма да им е лесно да изградят семейство, но все пак е възможно това да се случи.  За да избегнат кавгите, астролозите им препоръчват да се поставите на мястото на партньора и да се опитат да направят компромис. 

Единият партньор е роден на четна дата, а другият на нечетна 

Този вариант е най-неблагоприятният за изграждане на взаимоотношения. Не се изненадвайте, ако конфликтите с вашия любим възникнат още от първите дни на връзката ви. Човек, роден на четна дата, никога няма да може да сподели вкусовете и възгледите на някой, роден на нечетна дата.

Други нумерологични съвпадения

Ако и двамата партньори имат 7 в рождената си дата или число, кратно на 7, това означава, че ще имат безусловна и безгранична любов, която няма да избледнее с времето. 

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама