10 начина да разберете, че имате кармична връзка с някого


10 начина да разберете, че имате кармична връзка с някого
Снимка: iStock

Те не са леки и се появяват в живота ни като ураган, събарят всичко старо и след това бързо изчезват. В духовен контекст кармичните взаимоотношения са създадени да подпомогнат нашето лично израстване. Ето някои признаци на кармични връзки:

Тези отношения са циклични

Един от най-ярките признаци на кармичните връзки е повтарянето на модели. Периодите на страст се заменят с моменти на омраза, хората се разделят, но след известно време се привличат един към друг. Ако разбирате, че вървите в омагьосан кръг, не сте в състояние да промените нищо, тогава единственият начин да израснете от тези отношения е да ги пуснете.

Тази връзка е егоистична

Такъв съюз се характеризира с неуважение към личните граници на партньора, което служи като отлична основа за взаимозависими, насилнически отношения. Докато един от партньорите инвестира във взаимоотношения, за друг те могат да бъдат въпрос на комфорт или полза.

Тези отношения са пристрастяващи

Кармичните връзки се характеризират с чести възходи и падения в интензивността на чувствата. Един от партньорите или и двамата са влюбени в самата идея за любовта, която се основава на такива повърхностни неща като външен вид, популярност, социален статус или позиция.

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ ДАВА ВСИЧКО, БЕЗ ДА ИСКА НИЩО В ЗАМЯНА

В това отношение контролът прави всичко

Желанието за пълен контрол върху партньора е същността на тези отношения. Те обясняват контрола върху собствеността с невероятно силни чувства и страх от загуба на любим човек, защото той се превръща в център на Вселената и основен източник на щастие.

Струва ви се, че тази връзка е била предопределена

Мислите, че не можете да живеете без партньора, че вашата среща е предназначена отгоре. Следователно не можете да разберете защо връзката изобщо не се получава. Продължавате да се опитвате да поправите нещо и вярвате, че всичко ще е наред. Това ще продължи, докато не научите вашия кармичен урок.

Между вас моментално се образува връзка

Кармичните връзки се характеризират с мигновена светкавица на страстта. Струва ви се, че този човек е идеален за вас. Чувствате се все едно го познавате отдавна и веднага се привързвате към него.

Ставате зависими от тези отношения

Кармичните взаимоотношения ви поглъщат изцяло. Мислите за тях непрекъснато. Давате на партньора си власт над себе си и не можете да направите нищо по въпроса. Ставате психологически, физически и емоционално пристрастени към него.

Тези отношения предизвикват най-лошите ви страхове

Кармичните отношения издигат най-лошите ви страхове от дълбините. Страх да не бъдеш изоставен. Страх, че те ще предадат. Страх от отхвърляне. Страх от загуба.

Тази връзка показва вашата "тъмна страна"

Кармичните връзки ви позволяват да погледнете в най-мрачните кътчета на душата си, да видите това, за което дори не сте подозирали. Те нараняват и напомнят, че вие ​​сте просто обикновен човек с много недостатъци.

Тези връзки тестват вашата сила

Основната цел на тази връзка е да ви помогне да се научите да обичате себе си и другите хора, да спрете да контролирате обстоятелствата, да управлявате егото си и да се съсредоточите върху работата върху себе си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама