Няколко признака, че партньорът ви ви лишава от щастие


Няколко признака, че партньорът ви ви лишава от щастие
Снимка: iStock/Guliver

Токсичната любов е за съжаление една от най-честите форми на любов напоследък. Това е така, защото токсичните хора често са по-привлекателни и интерсни,  особено в началото на една връзка. Но когато този партньор осъзнае, че сте истински влюбени, тогава на преден план излиза истинската му същност.

Един ден той може да е нежен и любящ, да се съгласява с вас, да ви обещава много неща, но на другия ден се отказва от обещанията си, държи се дръпнато и дори страни от вас.

Нямате нужда от такъв човек, защото той не може да ви направи щастливи.

Разберете дали вашият партньор е такъв!

Партньорът ви винаги се поставя на първо място

Ако човек, който е във връзка с вас, постоянно се фиксира вниманието само върху себе си, той никога няма да се промени. В здрава връзка всичко е изградено върху равенство, хармония и компромиси. Ако партньорът ви не е готов за това, тогава няма да имате нормална връзка с него.

Партньорът хвърля вината си върху вас

Токсичните партньори никога не признават грешките си. Те ще докажат, каквото и да им струва, че сте виновни за това, че са агресивни, раздразнени или уморени. Човек, който наистина е влюбен, никога не би го направил.

Токсичните партньори имат двойни стандарти

Такива партньори не признават нечия друга гледна точка и желанията на другите хора. За двойните им стандарти можете бъдете сигурни, че те ги карат да се чувстват добре. Но как се чувствате вие? Това няма значение. За тях партньорът не е човек, а нещо, което няма право на чувства и емоции.

Токсичните партньори не зачитат личните ви граници

За токсичен партньор няма желания и граници, само той може да определи такива. Така той ще ви принуди да правите това, което не искате да правите, може да ви смачка и така да ви нарани. Ако искате да правите нещо, което ви кара да се чувствате добре, но без него, забравете за това!

Когато се чувствате зле-те се чувстват добре

Спецификата на токсичните партньори е, че те обичат да се подиграват на онези, които ги обичат. Когато се почувствате добре, те със сигурност ще развалят настроението ви. За какво? Защото това им носи някакво неразбираемо от нас удоволствие.

Те лъжат

Поради някаква необясним причина, токсичните хора обичат да лъжат. Те ще ви излъжат за неща, които нямат значение и ще направят всичко възможно, за да ви накарат да се съмнявате в себе си. Дори и да искате да се доверите на токсичен партньор, той ще ви предаде отново и отново.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама