Истинската любов дава всичко, без да изисква нищо в замяна


Истинската любов дава всичко, без да изисква нищо в замяна
Снимка: iStock/Guliver

Сърцето винаги знае правилния път. И разумът е необходим, за да му помогнем да предприеме нужните стъпки.

Въпросът не е, че някой ви е разбил сърцето, а как да се върнете към живота и след това да излекувате душата си и отново да я напълните със светлина. Когато истинската любов се появи в живота ви, тя ще ви даде всичко, без да изисква нищо в замяна! Запомнете го! Всичко друго е фалшива любов...

Много хора спират на пътя си, защото вече нямат сили да понесат тежестта на лъжата и измамата. В този момент им се разкрива по-истинско съзнание. За съжаление обществото гледа на хората като на машини, които са спрели да функционират правилно. Но трябва да разширим обхвата си и да разберем, че това всъщност е начин за постигане на вътрешна свобода. В някакъв определен момент човек просто отказва да се подчини на несправедливостта и се стреми да започне да живее истински. Успехът се състои в търсенето на възможности за развитие в безнадеждна среда. И се прекланям пред тези думи!

Любовта трябва да има начало. Ако емоциите са блокирани от някои нерешени проблеми, тогава просто няма място за любов. И колкото повече свободно пространство има в ума ни, толкова повече пространство има за развитието на любовта.

ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО НЕЯСНИ СЪОБЩЕНИЯ

Най-добрият начин да отворите сърцето си за това чувство е първо да го излекувате от раните от миналото.

Гневът може да се оприличи на река, която копнее да се влее в океана. Той също така търси за себе си естествен изход на повърхността. И когато се опитаме да го потиснем с помощта на фалшивата положителност, блокираме естествения ход на събитията. В резултат на това реката се обръща назад, противопоставяйки се на своя ход или с гръм изригва, измивайки невинни хора по пътя си.

По-добре е да освободите гнева си веднага щом започне да се натрупва (само не под формата на разрушителна сила), така че това да не повреди целостта на вашата личност. Помнете, че гневът не е ваш враг, освен ако не е неподходящ. Затова нека реката продължи да тече...

Мярката за нормалността на едно общество е не в това как ефективно промотира най-успешните си членове, а в това колко състрадание и подкрепа оказва на тези, които се провалят.

Ако се страхувате от тъмнина, не губете вяра! Не сте сами. Рано или късно всички се сблъскваме с тъмнината на този свят. Просто не забравяйте да споделите с другите светлината, която намирате в душата си.

Обичайте и раздавайте любов!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама