Заслужавате повече от няколко неясни съобщения


Заслужавате повече от няколко неясни съобщения
Снимка: iStock

Никой не заслужава да чака дълги години за нечия любов. Не бива да се борите с желанието да се върнете към някой, който ви пише „Липсваш ми“, когато той почувства, че се изплъзвате. Вместо това, вие заслужавате някой, който никога няма да ви накара да се взирате в празен екран, чудейки се кога той ще отговори на съобщенията ви. Заслужавате някой, който ще намери начин да ви уведоми, че всичко е наред. Че вие ​​двамата се справяте чудесно.

Заслужавате повече от трохите на нечия онлайн „любов“.

Всички онези времена, когато някой ви остави в сивата зона на любовта и ви накара да останете будни толкова много нощи, чакайки отговор, който никога не идваше. През всички онези времена се биехте с вятърни мелници, опитвайки се да разберете какво да правите тогава, какво да правите с цялата любов и не успяхте да разберете, че той ви мами. Вие не заслужавате някой да си играе с вас. Заслужавате човек, който ще ви показва, че сте всичко за него, ще ви обича.

Заслужавате повече от някой, който ви кара да чакате.

Не сте се родили на този свят, за да молите някого за любов и време. Не сте родени, за да бъдете манипулирани и оставени настрана. Заслужавате повече и самите вие го знаете.. Повече от това да се налага да чакаш някой да освободи времето си за теб. Заслужавате повече от няколко съобщения. Защото един ден ще срещнете някой, който ще ви даде цялото си време. Някой, който ще ви подари рози, вместо да ви изпрати текстово съобщение с емотиконка цвете.

ПОВЕЧЕ СЕКС ЗА ПО-ДОБРА ПАМЕТ

Заслужавате повече от глупави текстови съобщения.

Заслужавате тази истинска любов, любовта, която ще преобърне живота ви. Любов, която поставя усмивка на лицето ви, когато отваряте очи, и любов, която ще ви шепти най-красивите думи, преди да заспите. Заслужавате някой, на когото можете да звъннете в 2 часа през нощта, знаейки, че той винаги ще ви отговори. Заслужавате някой, който няма постоянно да ви изпраща неясни текстови съобщения, а ще бъде до вас винаги. Ще ви казва „Добро утро“ всяка сутрин и няма да си легне без да ви пожелае „Сладки сънища“. Някой, който никога няма да ви кара да чакате или да ви дава празни обещания.

Заслужавате повече от глупави текстови съобщения. Заслужавате повече от криптирани кодове, които ви оставят озадачени и наранени. Заслужавате повече от безшумен телефон и празен екран. Заслужавате честност, лоялност и любов, която е истинска!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама