Kак да покорим мъжа Телец


Kак да покорим мъжа Телец
Снимка: iStock/Guliver

В своя подход към жените Телецът е предпазлив, предпочита до приемане на решение да изучи обстановката. Той няма да тръгне да завоюва трофей, който преследват всички. Нужна му е спътница за дълъг път, а не лъскав автомобил, който скоро ще трябва да предаде за скрап. Той цени сигурността и стабилността.

Това не означава, че той ще откаже да прекара уикенда с красива блондинка. Светът е населен с много сексуални, чувствени и, изглежда, лекомислени Телци, които определено обичат да правят секс. Но прониквайки по-дълбоко, ще откриете човек, който не търси краткотрайни отношения. Когато става дума за емоционалния му живот, той може да си позволи да бъде търпелив.

При първото запознанство изключителната романтичност на Телеца не се хвърля на очи. Той ще постави обожаваната жена на пиедестал, но далеч няма да се отнася към нея като към статуя. За разлика от някои мъже, склонни да идеализират жените, Телецът ви обича такава, каквато сте в действителност.

Телецът не бива да бъде пришпорван. Той обича всичко, включително приятелските и романтичните отношения, да се строят на стабилна основа. Възможно е това да изисква сдържаност и търпение, но Телците ценят тези качества, понеже сами ги притежават.

Демонстрирайте им, че ви харесва тяхната компания, старайте се да ги забавлявате. Тези спокойни, невъзмутими хора се привличат към хора, които са способни да разсмеят събеседника си. Телецът ще ви се стори очарователен събеседник, интересен и заинтересуван.

Ако разказвате виц, помнете, че Телецът обича грубоватия, дебелашки хумор. По душата му са сочните шеги.

Ако се готвите да нахраните Телец, направете го качествено. Или го отведете в добър ресторант, или демонстрирайте кулинарно изкуство и сервирайте щедри порции.

Не монополизирайте разговора. Телецът обича да говори. И не се скъпете на комплименти – похвалете дома, костюма, колата, накитите, добрия сдържан вкус, а най-важното – самия Телец.

Телецът не е способен да изрече „Обичам те” с лекотата на Близнаците или Везните, но той ще ви демонстрира своята преданост с неочаквана щедрост. Разбира се, неговите подаръци няма да са лекомислени, понеже, харчейки пари, той знае истинската стойност на нещата. По-скоро ще ви купи едно скъпо украшение, отколкото дузина безполезни джунджурийки.

Зад сдържаността на Телеца се крие страстна, физическа същност. За него любовта и чувствеността практически са синоними. Както и жената Овен, той е праволинеен в секса. Не вижда необходимост от вариации, но пък има сила, за която може да мечтае всяка жена. Неговата огромна виталност компенсира еднообразието.

Той е чувствен, волеви, благоразумен човек, на когото можете да се доверите. Той е верен, надежден, добър, има изтънчено и ненатрапчиво чувство за хумор. Жените, които търсят сигурен партньор, си струва да обърнат внимание на Телеца.

Търпелив, но силен – ето неговото описание. Ще вземе своето, като му дойде времето и никога няма да отстъпи на половината път. Неговите страсти не се виждат веднага, но когато той твърдо е решил да ви покори – внимание! Няма да ви е лесно да се откопчите от него. Възможно е да предпочетете да останете и да се наслаждавате на компанията му.

Не си губете времето да кокетничите. Той се досеща кога просто скромничите. Колкото повече се стараете да го измамите, толкова по-упорит става той. Ако изобщо познавате мъжете, знаете, че той е упорит. По-точно казано – най-упоритият от Зодиака. Телецът мъж обикновено е добре развит физически, което е част от чара му. Той има земна, здрава, чувствителна натура.

Той обича да се отдава на страсти в комфортна обстановка. Тя включва приглушена светлина, тиха музика, вино или коняк… Обстановката за него почти винаги има същото значение както и самото правене на любов. Той се обгражда с красиви вещи, мебели, картини, иска да има най-доброто. Може да изпие две чаши и да си легне да спи, докато вие още се помайвате какво да правите. Да упорствате, опитвайки се да се сближите с Телеца, е напразно губене на време.

И в храната, и в пиенето, и в секса Телецът иска да получи най-доброто. Той не е от тези, които с удоволствие целуват въздуха, който току-що ви е докоснал. Той стои с два крака на земята и е истински мъж.

Каквото и да става, не провокирайте мъжа Телец. Трудно е да го извадят от релси, но ако се разлюти, изпада в ярост. Трудно му е да прости и забрави. Мъжете, родените в първата част на знака Телец, обичат действието. То им е необходимо. Когато се сблъскат с проблем, те търсят пряко решение. (Жената, опитваща се да задържи мъжа Телец със заплахи и шантаж, може да си има сериозни неприятности.)

Телците, родени във втората част на знака, са по-склонни към хитрости. За съжаление често не са толкова хитри, колкото им се струва, и провалът може да ги доведе до сериозна депресия.

Мъжът Телец е ревнив. Той иска, което има, да си е само негово. Не може да се разделя с нищо, освен ако то вече не е загубило ценност в очите му. Ако връзката ви е приключила, той ще се постарае да запази приятелски отношения. Но бъдете внимателни! Той може да се окаже труден приятел заради прекалената си критичност. Той е търпим само към хората, които не засягат емоциите му. Достатъчно е упорит, за да се бори за безнадеждна работа, и рядко прави нещо за другите просто така. Прекалено обича себе си.

Телецът има силна воля, сексуален е, собственик и крайно емоционален. Има традиционен подход към секса, което може да се окаже особено стимулиращо. Ако разбирате всичко дотук и сте търпеливи и особено ако обичате някой да се домогва до вас – това е вашият тип мъж.

Прочетете още интересни статии в сайта sroditeli.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама