Как да разберем, че един мъж иска връзка, а не приятелство


Как да разберем, че един мъж иска връзка, а не приятелство
Снимка: iStock/Guliver

Не веднъж се е случвало добро приятелство да прерасне в нещо повече. И в това няма нищо лошо, нали?

Вече познавате човека достатъчно добре, вече сте наясно с всичките му недостатъци и дори не се нуждаете от много време, за да разберете дали искате да бъдете с него? Понякога, обаче, това е неприятна ситуация, особено когато някой от двамата държи на приятелството. И най-често мъжете се сблъскват с това. За да сте наясно с това дали вашият приятел иска нещо повече от това да сте „просто приятели“, трябва да разгадаете някои негови знаци.

Говори направо за това

Мъжете са сравнително прости същества. Ако изведнъж видиш, че отношението му към теб се е променило, това значи, че той има някакви намерения. Без намеци - в прав текст той ще ти каже за това. За много дами тази прякост е малко обезкуражаваща, тъй като изисква незабавна реакция и бърз отговор. Но хубавото е, че поне ще сте наясно с намеренията на вашия приятел.

ИЗБЕРЕТЕ НЯКОЙ, КОЙТО СЪЩО ЩЕ ВИ ИЗБЕРЕ

Флиртува

По-точно, той започва да флиртува, въпреки че не е правил това преди. Нека само да кажем, че това е един доста очевиден намек, с който той показва намеренията си. И реакцията на подобни действия не изисква двойно разбиране. Покажете му какво изпитвате към него, за да не изгубите приятелството си.

Прави намеци

Въпреки факта, че в изкуството на намеците мъжете не са много силни, някои все пак ги използват, за да стане ясно, че се интересуват от жената, с която са просто приятели.. По принцип методът е по-удобен, тъй като не поставя никого в първоначално уязвимо положение.

Случайно докосване

Много по-често, отколкото просто "съвпадение". Ако човек се опита да постигне поне някакъв вид физически контакт - това е пряк показател за интерес. Дори по ръкостискането и прегръдките вие може да разберете дали той ви приема само за приятелка или не.

Той се стреми да бъде сам с вас

Тоест, той доста често ограничава интересите си и променя плановете, само за да се адаптира към вашия график. Той иска да останете насаме, защото има чувства и иска да ги покаже.

Контакт с очите

Много мъже и жени използват това, за да покажат намеренията си. Понякога дори тези, които предпочитат други начини за деклариране на чувствата си, все пак се опитват да осъществят контакт с очите колкото е възможно по-често.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама