Как да разберете, че партньорът ви е изгубил интерес към вас


Как да разберете, че партньорът ви е изгубил интерес към вас
Снимка: iStock/Guliver

Доста често жените усещат, че романтичната връзка е приключила, но продължават да правят всичко възможно, за да задържат човека до себе си. Но как да разберете дали човекът, с когото сте има нужда от това?

Да пуснеш любим човек и да продължиш напред не е лесна задача. За съжаление, не всички жени успяват да съберат сили и да завършат романтичните си отношения, ако мъжът няма нужда от това, по-добре е да го направите.

Как да разберете, че мъжът вече не се интересува от вас?

Няма никакво развитие

Във всяка връзка идва момент, в който възниква съмнение дали си струва да продължите заедно. По това време е важно да вземете решение - да пуснете човека или да положите всички усилия за по-нататъшно развитие на отношенията ви. Онези двойки, които изберат втория вариант, започват да работят върху промяната на отношенията си. Но ако на този етап почувствате, че партньорът ви не се интересува от вас и няма никакво развитие във връзката ви, време е да продължите без него!

Не проявява никакъв интерес

Мъж, който не се интересува от чувствата ви, от връзката ви, никога няма да попита как мина денят ви... Това означава, че нещата вървят към своя край. От друга страна може постоянно да си общувате, но ако темите, които обсъждате вълнуват само него или не са свързани с отношенията ви един към друг, помислете дали имате нужда от такава връзка!

Не се притеснява

Грижата за връзка е много важно нещо. В крайна сметка, така хората показват своите емоции и подкрепа към партньора си. За да разберете дали вашият мъж е готов да се погрижи за вас, просто трябва да попаднете в някаква трудна ситуация. Това може да не е нещо сериозно. Ако вашият партньор се интересува от вашето състояние, ще ви донесе лекарство или просто ще ви приготви вечеря. Това означава, че той ви обича и иска връзката ви да продължи. Ако не, тогава той едва ли иска сериозна връзка.

Не ви помага

Трябва ли да носите сами тежките чанти от супермаркета? Постоянно ли приготвяте вечеря,а  той дори един път не е предложил да ви смени? Вашият партньор намира ли милион извинения да не ви помогне? Това е ясен знак, че той не иска да поема отговорност за вас и не е готов за тази връзка.

Постоянно е зает

Ако мъж прекарва много малко време с вас и дори в онези редки минути постоянно бърза за някъде, тогава е малко вероятно връзката ви да е важна за него. И няма значение от какво се разсейва – дали има спешна среща или иска да гледа футболен мач по телевизията. Скоро това поведение ще доведе до край на отношенията ви. Така че може би не трябва да губите повече време!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама