Как да разнообразим класическата мисионерска поза


Как да разнообразим класическата мисионерска поза
Снимка: Thinkstock/Guliver

За да бъде сексът хубав, голямо влияние оказват позите, които избирате за креватните удоволствия. Разбира се, партньорът също е много важен.

Всяка класическа поза, обаче, може да бъде променена, така че да ви достави максимално по-силни и вълнуващи усещания. Нямате си представа как от до болка позната ви и малко скучна мисионерска поза може да изпитате огромно удоволствие и да достигнете до оргазъм.

Всичко, което е нужно, е просто да я разнообразите, вкарвайки малко техника, движения и още нещо...

Заложете на секс играчки

Има една приказка: "Колкото повече, толкова повече", която е много точна. Затова, ако искате да достигнете максимално удоволствие следващия път, когато правите секс с партньора, включете и някоя секс играчка. Може да намерите голямо разнообразие от аксесоари, играчки и какви ли не еротични нещица, които използвани по правилния начин, ще направят и най-скучната мисионерска поза, в една от любимите ви.

Дръжте телата си близко

Ако искате да почувствате максималното удоволствие от мисионерската поза, която изобщо не е скучна, е нужно да се притиснете силно един към друг. Дръжте телата си възможно най-близо, усетете партньора си, докосвайте се, целувайте се...

Притискайки се силно един към друг, освен сексуално, вие ще изпитате и емоционално удовлетворение. Ще усетите близостта на половинката си и ще се почувствате толкова добре, че ще ви е нужно много малко, за да достигнете до бленувания оргазъм.

Вкарайте нова техника

Както казахме, всяка една поза може да се разнообрази по начин, по който да ви накара да изпитате голямо удоволствие и да крещите от кеф. Тук в действие трябва да вкарате въображението си и да не се притеснявате да пробвате нови неща.

А ние ще ви разкрием един начин, който ви гарантира изключително вълнуващо усещане в леглото - когато сте в мисионерска поза, повдигнете краката си възможно най-високо, така ще увеличите триенето. Това ще осигури много по-дълбоко проникване, което се досещате какво означава – повече оргазми. Страхотно, нали!

Сложете възглавница под дупето си

Един много лесен начин да разнообразите класическата мисионерска поза, който от своя страна ще ви донесе огромно удоволствие. Не случайно сексолозите дават за пример точно поставянето на възглавница, но не под главата, а под дупето за по-добър и сигурен оргазъм при жените. Когато повдигнете таза си, мъжът ще влиза във вас под ъгъл, който определено ще ви подлуди и ще ви докара до фантастичен финал.

Променете мястото и времето

Експериментите в секса почти винаги се отразяват много добре както на сексуалните ви взаимоотношения, така и на емоционалните. Никой не обича да прави едно и също нещо, в определено време и на същото място. Ето защо може вместо да се чудите как да разнообразите креватните удоволствия, просто да смените мястото. Стига вече с тази спалня, пробвайте и останалите помещения – банята, кухнята, хола, а защо не и в колата.

Не забравяйте, че освен среднощните удоволствия, сутрешният секс е един приятен начин за събуждане, който ще ви държи доволни и щастливи през целия ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама