Как да възбудим мъжете


Как да възбудим мъжете
Снимка: https://www.astratex.bg/

Искате да привлечете вниманието на половинката и да го накарате да се възбуди?

Чудите се какви малки трикчета ще ви помогнат за това. Е, ние ще ви подскажем.

Смейте се по-често

Момичета, знаете ли, че усмивката може да струва много повече от хилядите изречени думи? Използвайте смеха като оръжие, за да спечелите вълнуваща и разгорещена нощ в спалнята, защото според учените, смехът подсъзнателно възбужда мъжете, напомняйки им за вашето стенание по време на секс. А като прибавим и факта, че смехът е здраве, не е необходимо въобще да се замисляте за вашата нова стратегия.

КОЕ КАЧЕСТВО ПРАВИ ЖЕНАТА СЕКСИ ЗА МЪЖА?

Обличайте се в червено

Може би не е тайна за някои от вас, че червения цвят действа доста възбуждащо на мъжете. Експертите препоръчват за следващата си среща да облечете малка червена, а не черна рокля. В изследване, относно личностната и социалната психология, са участвали мъже, чиято задача е била да оценяват снимки на жени, облечени в различни цветни дрехи. Оказва се, че дамите в червено са най-привлекателни, дори превъзхождат себе си, ако са облечени в други цветни нюанси.

Купете си секс играчки

Жените често се страхуват да използват вибратор пред своите сексуални партньори, за да не се чувстват обидени или отчуждени. Нищо подобно! Повечето мъже намират за невероятно възбуждащо да наблюдават удоволствието на своята половинка, когато включва любимата си секс играчка в любовния акт. За тях няма значение дали за момент няма да участват активно и само ще ви наблюдават, така че загърбете всякакви задръжки и смело напред.

Нестандартно  бельо

И не защото мъжът е придирчив към цветовете и платовете, а защото неговата любима е вложила усилие да изглежда секси така, както само той я вижда. Така че си купете нов комплект сексапилно и различно бельо, изненадайте го и няма да съжалявате.

Дълги и нежни ръце

Изненадващ е и фактът, че мъже, наблюдаващи видео материали с различни жени, са определили за най-привлекателни тези от тях, които са с дълги и нежни ръце и дори не са споменали дългите крака. Тук обяснението на учените е, че по-дългите ръце правят жената визуално по-тънка и стройна и предизвикват асоциация с топли, нежни прегръдки.

Споделяйте с него

Теорията, че близостта на жените до мъжете ги прави по-привлекателни за тях, също е защитена от експерти. Често пъти, представителите на силния пол са привлечени от нежните си половинки не само въз основа на общите им черти, но и на регулярната споделена близост. Това е и причината мъжете да преследват своите колежки, посещавайки едни и същи ресторанти, например, защото колкото и да искат промяна, в действителност реагират много по-силно на стабилността и това, което им е познато.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама