Как се държи една влюбена жена, която се страхува директно да признае чувствата си


Как се държи една влюбена жена, която се страхува директно да признае чувствата си
Снимка: iStock/Guliver

Не всяка жена се осмелява да признае открито чувствата си, още по-малко да е първата, която да направи такова признание. Въпреки това има много косвени признаци, по които можете да разберете, че тя наистина е влюбена.

Понякога за мъжете може да е трудно да разберат дали любимата жена им отвръща със същите чувства. В този случай трябва да разгледате по-отблизо нейното поведение: как се държи във вашата компания, как говори, какво казва.

Как се държи влюбената жена?

Жените могат да бъдат наистина мистериозни. Не всички мъже могат лесно да разберат какво се крие зад тяхното поведение. В този случай не забравяйте да се вслушате в съветите, които ще ви споделим!

Понякога жените не се чувстват комфортно, когато става дума за откровена размяна на чувства и емоции. Но любовта не се появява за една нощ. Това не е нещо, за което можете уверено да говорите само след няколко срещи. За да процъфти любовната връзка, е необходимо много повече време. Затова бъдете търпеливи. От факта, че една жена не ви разказва за любовта си, не означава, че тя не е влюбена.

Ако искате да разберете чувствата на любима жена, погледнете много по-отблизо как се държи тя и тогава тази мистерия със сигурност ще бъде разкрита.

Влюбената жена:

1. Бързо отговаря на вашите съобщения

Когато изпращате съобщения, не е нужно да чакате дълго за отговор от нея. Влюбено момиче няма да ви накара да чакате няколко дни, за да ви отговори и няма да играе игрички с вас. Ако любимата не е заета, тогава тя ще се опита да отговори възможно най-бързо, защото се радва да говори с вас.

ПРЕДИ ДА НАМЕРИТЕ ПЪТЯ СИ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГУБИТЕ

2. Не отказва да прекара време с вас

Любяща жена обикновено реагира положително на вашата покана да бъдете заедно. Въпреки че има собствен живот и натоварен график, както и много други неща, които се нуждаят от внимание, тя не се страхува да промени планирания график, за да се срещне с вас.

3. Обича да говори с вас

Всеки път, когато прекарвате време заедно, жената, която не е безразлична към вас, се опитва да направи всичко, така че комуникацията да е висококачествена. Тя поддържа разговора и не крие, че се чувства добре във вашата компания, а също така се стреми да се увери, че и вие изпитвате подобни чувства.

4.Понякога ви дразни

Тя не се държи по този начин от омраза или други негативни чувства. Напротив, това е така, защото тя ви харесва. Това може да ви се струва странно, но по този начин тя се опитва да установи нови граници на съществуващите между вас отношения, да се сближи с вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама