Какво всъщност означава , когато той "иска пространство"


Какво всъщност означава , когато той "иска пространство"
Снимка: iStock/Guliver

"Просто ми трябва малко пространство. Малко време, за да изчистя главата си." В най-добрия случай, ако гаджето ви изрече тези думи, той може би наистина се опитва да изрази своята потребност от място и време. Но честно да си кажем, този вариант не е най-често срещаният. Ето какво мъжете наистина имат предвид, казвайки че се нуждаят от „пространство” според тях самите.

1. "Ако това дойде след някакъв спор, най-вероятно означава, че искаме раздяла, но предпочитаме да е краткосрочна, в случай че размислим."

2. "Когато някой поиска пространство, вероятно иска друга жена. А от време със сигурност ще има нужда, за да си изясни чувствата."

ДА СРЕЩНЕШ МЪЖ, КОЙТО ВИБРИРА НА ТВОЯТА ЧЕСТОТА

3. "Трябва да се отдели от ситуацията, за да види къде се намира, къде отива и как. Това е чисто егоистична нужда за "сверяване на часовника."

4. "Когато един мъж е затънал в проблеми, било то парични, семейни или емоционални, но иска да се справи сам, без да притеснява и тревожи половинката си, след което да се върне. Това е наистина ясна концепция."

5. "Много семейни двойки имат нужда от пространство в браковете си. Стига никой от двамата да не е властен, това е чудесно нещо! Малко отделно време, прекарано в хоби или пътуване, поддържа човек свеж и емоционално задоволен."

6. "Ако се опитва да се избегне скандал, нищо чудно да трябва малко време, за да не каже някоя глупост, която после ще му излезе доста скъпо."

7. "Винаги съм използвал това, за да кажа, че имам нужда от собствения си живот. Имам нужда от моя партньор да ми вярва, че когато тя не е около мен, аз се справям. За мен е важно да раста като човек сам."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама