Кои са качествата които един мъж търси в жената до себе си


Кои са качествата които един мъж търси в жената до себе си
Снимка: iStock/Guliver

Някои черти на характера и поведението правят човек особено привлекателен в очите на противоположния пол. Въпреки че всеки се отличава със свои вкусове и предпочитания, все пак има нещо общо в нежните половинки, което привлича мъжете. И много често това са доста странни черти. Така например господата се привличат от това, което те самите не винаги смятат за добродетели. Едно от основните неща, които харесват, е чувството за хумор. Вижте какво още:

Игривост

Има огромна разлика между несериозността и игривостта. Първото е конкретна емоционална незрялост, докато второто е способността да се поддържа детското дори и след като пораснеш и минеш през много етапи в живота си. Първият пречи на нормалния живот, а вторият - напротив, помага.

Малко хора са в състояние да поддържат постоянно игриво настроение, а не само в определени моменти. И мъжете наистина ценят такива дами, защото е лесно да общуват с тях и да намерят общ език. И да, игривостта не означава несериозност и мъжете го разбират много добре. Това не са взаимно изключващи се понятия.

5 ВАЖНИ НЕЩА ЗА НЕЖНИЯ ПОЛ, КОИТО МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ

Позитивност

Въпреки факта, че животът е много труден, икономическата ситуация е непредсказуема, а политическата ситуация е още по-лоша, има хора, които могат да гледат с увереност и позитивност във всеки един момент. И мъжете оценяват това качество при жените.

Защото самите мъже все още са принудени да поддържат "мрачна смелост пред трудностите и опасностите". Да, социален стереотип, който обаче помага понякога. Трудно е обаче да се държим по този начин, освен ако наблизо няма ярък лъч светлина. Ето защо сериозните господа толкова обичат веселите и позитивни дами. Дават им това, което толкова искат от живота - радост и по-слънчеви дни. Всеки мъж предпочита усмихната жена, с чувство за хумор пред мрачна и твърде сериозна половинка.

Страст

Страстта е универсално качество, което прави и жените, и мъжете привлекателни. И тук говорим за страстта към живота - емоционалното отношение към събитията, способността да разказваш истории по такъв начин, че дори да искаш да бъдеш съпричастен, готовността да се заемеш с работа от все сърце и да положиш всички усилия за постигане на целта.

Тази страст пленява и зарежда с енергия. Помага да се отпуснете и да намерите своя път в живота. И наистина е хубаво да бъдете с човек, който изпитва страст към живота, любовта и всичко останало. Затова трябва да направите всичко възможно, за да запазите страстта си дори и в трудни моменти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама