Съвети

Малките неща, които значат толкова много за жените

  • Малките неща, които значат толкова много за жените
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.01.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Жените са изключително нежни и чувствителни същества. Затова и представителите на силния пол трябва да бъдат внимателни с тях.

В днешния суров свят, в който трябва да се справят сами с всичко, често мечтаят за мъж, който да ги накара да се чувстват специални. Именно затова и забелязват някои неща, които господата дори не отчитат като нещо съществено. Ето кои са те:

Чувствителност

Както вече споменахме, жената е чувствителна. Подходът на мъжа към нея трябва да бъде внимателен и нежен. Иначе рискувате да си навлече негативно мнение, а веднъж създадено, то трудно може да бъде променено на положително. Трябва да знаете как я накарате да се чувства като жена. В противен случай тя може просто да реши, че сте простак и да спре да ви обръща внимание.

Ревност

Проблемите с ревността често се коренят в несигурността на човека. Това е липса на доверие и, ако сте го изгубили вече, бъдете сигурни, че тя ще потърси човек на когото може да разчита и вярва напълно. Ако често флиртувате и излизате с други жени, може да сте сигурни, че жената, с която сте, много скоро просто ще си тръгне. За някои жени ревността е признак за ниска оценка и те не си позволяват да правят сцени на ревност. Те просто си тръгват от живота ви.

Неуважението

Това е нещото, което за секунди срива връзката ви. Все едно да й покажете, че няма достойнство. Ако се държите неуважително не само към нея, но и към други хора, това ще даде на жената до вас много отговори на въпроси, свързани с характера ви и това дали бъдещето с вас е възможно. В повечето случаи тези отговори са негативни.

Лоша хигиена

Много често лошата хигиена е и предпоставка за скандал или раздяла. Жените харесват чистотата и поне малко подредеността в мъжете. Няма жена, която да търпи подобна среда. Затова е добре да поработите върху себе си, ако искате в живота ви да има жена.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.