Не е изгубил номера ти – просто НЕ иска да се обади…


Не е изгубил номера ти – просто НЕ иска да се обади…
Снимка: iStock/Guliver

НЕ!! Не е изгубил номера ти! Не, не го е изтрил по погрешка. Не, не е твърде зает и да няма време да набере телефона или да ти прати съобщение…

Не, не е попаднал в черна дупка без обхват. И не … не е в твърде голяма депресия от предната си връзка, в емоционална дупка, страх от обвързване.. БЛА, БЛА, БЛА.. още лъжи има ли?

РАЗДЯЛАТА - КАК ДА Я ПРЕЖИВЕЕМ ПО-ЛЕСНО

По дяволите, ако иска да те намери светът ще обърне, ще рови в указателя (нищо, че има 23 жени с твоето име), ще пита приятели, ще чака всеки ден там, където те е видял за първи път с надеждата да те види отново, ако се налага! Ще си спомни всяка дума къде ходиш, за да провери.

ДА! Ще тича след теб! Всичко друго са оправдания на нежеланието. Ако не те вижда със седмици .. не е, защото е зает, а защото просто не иска. Ако не ти се обажда с дни, то е защото не иска и няма нужда. Няма да помогне да го питаш, какво има към теб.

Любовта не се пита "любов ли си?". Тя просто си е там. Тя има желанието да се бори с всичко и всички. Има силата да премести планини и няма да брои кой е наред да се обажда. То просто ще се случва, няма да се съмнявате и ще го знаете!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама