Не приемайте в живота си отново човека, който ви разби сърцето


Не приемайте в живота си отново човека, който ви разби сърцето
Снимка: iStock

По-добре приемете в живота си за любовта, която заслужавате.

В началото ще изглежда невероятно. Много емоции, усещане за мир и удоволствие - и всичко това ще почувствате едновременно. Тази любов ще ви накара да почувствате, че можете да направите всичко в този свят. Целият ви живот изведнъж ще заблести с нови цветове, а душата ви ще вие, като малко дете, което за пръв път вижда света.

Защото вашата стара любов ще се е върнала отново в живота ви.

За първи път от дълго време отново ще се почувствате като завършена личност и животът ви отново ще има смисъл.

Но преди да разберете какво се случва, реалността да ви удари в лицето - другата страна на личността му ще се покаже отново, тази, която веднъж почти ви разби. Тази, които си мислихте, че се е променила. Изведнъж ще разберете, че отново сте излъгани и подведени. Отново се хванахте в същия капан..

Моля ви, не забравяйте за всички онези нощи, в които сте плакали до сутринта. Не забравяйте какво ви причини този човек. Не забравяйте как той ви оплете със своята токсичност и ви накара да е чувствате недостойни за любовта.

Моля ви, не забравяйте за цялата мъчителна болка, която ви причини, карайки ви да се чувствате безпомощни. Не забравяйте, че някой, който истински се грижи за ва и ви обича, никога няма да ви накара да страдате. И ако той ви каже, че вече ще ви обича и ще прави всичко за вас, не му вярвайте, защото той винаги ще обича себе си повече. Това означава, че този човек все още не е решил проблемите си и докато не го направи, винаги ще останете само неговата „спирка“ за емоционално разтоварване.

ПРИЗНАЦИ НА СВРЪХЗАВИСИМОСТ ОТ ВАШИЯ ПАРТНЬОР

Той ще продължи да ви използва, защото не се е променил. Ще ви смачка отново, а вие ще му го позволите. И всичко това, защото сте невероятни и го обичате твърде много. И той знае, че винаги ще го приемете обратно в сърцето си.

Когато ви напусна, сърцето ви ви каза, че това е най-доброто нещо, което може да се случи. Подсъзнателно разбрахте късмета си и се надявахте, че той никога няма да се върне в живота ви и че сега имате шанс да се отворите пред някой друг и да срещнете по-добра, невероятна любов, която ще преживеете с човек, който наистина ви заслужава. Този, който винаги ще ви подкрепя, въпреки всичко.

Заслужавате да срещнете някой, който няма да ви причини вътрешни конфликти и който няма да ви остави в беда, когато сте объркани и не знаете как да живеете. Човек, който не ви остави сами под дъжда и който няма да действа в съответствие с мнението на другите - той знае, че подобни отношения се случват само веднъж в живота.

Разбирам, че го обичате, но не му позволявайте да е върне. Не го приемайте обратно! По-добре приемете в живота си за любовта, която заслужавате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама