Не притискайте мъжете! Те ще разкрият чувствата си, когато са готови


Не притискайте мъжете! Те ще разкрият чувствата си, когато са готови
Снимка: iStock

В света няма нищо по-хубаво от това да срещнеш някого, с когото се чувстваш свободен да бъдеш такъв, какъвто си наистина, да можеш да се смееш от сърце и понякога да се държиш глупаво.

Да, запознанството е едно от най-вълнуващите неща, но в същото време може да бъде и едно от най-болезнените.

Защо? Спомняте ли си секундите, които се чувстват като часове, когато чакате той да ви се обади или да отговори на вашите съобщения?

Аз като член на женската половина от човечеството разбирам много добре какво е чувството. Няма нищо по-разочароващо в целия свят от това да не знаеш накъде отиват нещата с човека, който наистина харесваш. Няма нищо по-досадно от това да чакаш съобщението на някой, който наистина те привлича много и да се чудиш дали той има интерес към теб.

И докато вие лежите на леглото си, чудейки се дали да му се обадите и да го питате направо какво става между вас, аз ще ви спра.

Когато става въпрос за момчета, разговорът за това на къде отиват нещата и как се чувстват до вас, е по-скоро като самоубийство.

За разлика от жените, мъжете не обичат да определят нещата толкова бързо, защото това ги кара да се тревожат и ако ги принудите да се разкрият пред вас и да ви кажат как точно се чувстват, само ще влошите нещата!

Запомнете това и го прочетете няколко пъти, ако трябва. (Повярвайте ми, говоря от опит.)

Момчетата се нуждаят от повече време, за да обработят емоциите си. Ето защо никога не бива да питате мъж къде отиват нещата, според него. Момчетата по природа имат нужда от повече време, за да обработят емоциите си, за да разберат какво всъщност искат и как всъщност се чувстват с вас.

От друга страна, жените са по-зрели в този контекст, защото са по-бързи, когато става въпрос за разбиране на техните емоции.

А сега си представете, че поискате от човека, когото харесвате, да проведете такъв разговор. Сигурна съм, че предполагате какъв ще е резултатът.

Той ще започне да преосмисля всичко и ще се обърква все повече и повече, защото още не е наясно с чувствата и емоциите си.

Така че, за да не се случи това, единственото нещо, което не бива да правите, е да го принудите да говори открито с вас за тези неща, защото с времето той ще разбере всичко сам и ще ви разкрие чувствата си без дори да сте молили за това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама