Нещата, които мъжете обожават да правите за тях


Нещата, които мъжете обожават да правите за тях
Снимка: iStock

Не всички мъже говорят открито с половинките си и им споделят кои неща ги карат да се чувстват наистина щастливи. Често се налага да гадаем дали дадено нещо се харесва на партньора ни, или не.

Днес сме ви подготвили няколко неща, които мъжете обожават да правите за тях, макар и да не си признават. Ето кои са те:

1. Полагате главата си на гърдите му

Когато лежите на дивана и гледате телевизия или сте се излегнали в леглото след дълъг ден, има нещо, което можете да направите, за да накарате партньора ви да се разтопи. Просто положете глава на гърдите му и се гушнете. Мъжете обожават тази близост.

Вижте още: Тези неща могат да разрушат връзката ви

2. Искате съвет или подкрепа от него

Именно това кара мъжете да се чувстват като наши защитници и дори покровители. За тях е истинско щастие да знаят, че половинката им се чувства в безопасност в ръцете им.

3. Изпращате му мили съобщения

Малките изненада и жестове се харесват не само на жените, но и на силните ни половинки. Изпращайки му мило съобщение, ще направите деня му по-приятен и ще покажете, че наистина мислите за него.

4. Оценявате го

Някои хора са по-привързани от други и в това няма нищо лошо. Само не забравяйте, че ако един мъж полага много усилия във връзката ви (и това е напълно нормално), той ще се зарадва да чуе, че вие наистина оценявате това. Покажете му, че усилията му не са напразни.

5. Казвате му пряко какво мислите и чувствате

Жени, разберете – мъжете не могат да четат мисли! И ако вие сте напълно директна към него и казвате в прав текст какво искате и как се чувствате, той ще го оцени. Ще се чувства много по-добре във връзката ви и няма да има нужда да гадае какво се върти в главата ви.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама