Никога не правете тези неща след раздяла!


Никога не правете тези неща след раздяла!
Снимка: iStock/Guliver

Това са нещата, които ви съветваме да не правите, след като се разделите с половинката си.

Не обвинявайте себе си

Трябва да спрете да обвинявате себе си за всичко, което се е случило, независимо дали се чувствате виновни, защото сте разбили сърцето на някого или си мислите какво сте направили грешно, за да се разпадне връзката ви. Това няма да ви помогне да се съвземете.

Не се затваряйте в себе си

Нормално е в началото на процеса всичко, което искаме да правим, е  да плачем, да спим, да ядем, да пием и просто да се затворим в себе си и да се съжаляваме.

Не е добре обаче, ако все още сте в тъмната си стая, пълна с шоколадови бонбони и носни кърпички, гледайки всички 10 сезона на любимото си телевизионно предаване отново и отново. Не е добре да се напивате всяка вечер, защото вече нищо друго не е важно за вас. Просто сте се затворили в себе си, забравили сте какво е наистина да живееш и да се радваш на всичко наоколо.

Да стигнете до крайност е най-лошото, което можете да направите за себе си. В крайна сметка губите чувството си за време и забравяте кой сте всъщност.

Не се губете в тези лоши навици. Опитайте се да останете силни и да преживеете лошите дни. Със здрав ум и тяло ще се измъкнете много по-силно, дори и от най-тежката раздяла

Спрете да му звъните постоянно и да изпращате съобщения

СПРЕТЕ! ТОЧНО СЕГА! Блокирайте номера му, ако трябва. Изключете телефона си. Прекъснете връзката с интернет. Отделете малко време и се заемете с нещо друго. Но не пипайте проклетия телефон и не търсете номера му. Защо не се погрижите за себе си? Защо не се видите с приятели? Истината е, че ако продължавате да му звъните, само влошавате нещата. Ще трябва да преминете през период, колкото и да ви е трудно.

НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ТЕЗИ НЕЩА СЛЕД СПОР С ПАРТНЬОРА!

Не се напивайте

Алкохолът е често срещан начин за преминаване през раздяла. Трябва да имате предвид, че това е само временно решение и че ще се почувствате още по-зле, след като изтрезнеете. Алкохолът наистина кара болката да отмине за една нощ може би, но на следващия ден ще трябва да се справите с много други проблеми и няма да ви е никак приятно.

Помислете за себе си и здравето си. Лесно е да забравим колко важно е да се грижим за себе си, когато светът ни се разпада. Излезте с приятели на разходка сред природата или спортувайте.

Хубаво е да мислите за предишната си връзка като за един важен урок в любовта и трябва да обобщите нещата, след като се съвземете. Ако имате нужда от помощ, трябва да поговорите с някой, който може да ви даде хубав съвет и да ви накара да се почувствате по-добре.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама