Никога не трябва да губите жена, което прави тези неща за вас...


Никога не трябва да губите жена, което прави тези неща за вас...
Снимка: iStock/Guliver

В тези дни наистина е трудно да намерите някой, с когото да споделяте невероятна химия - такава, която се основава на нещо повече от секс и смях. Рядко се среща човек, който искрено да се грижи за вас, без друга причина, освен че ви обича такива, каквито сте.

Ако имате жена, която винаги е до вас, която ви дава време и всичко, което искате, не ѝ позволявайте да си тръгне.

Ако имате жена, която ще се появи, след като научи, че имате нужда от помощ и която не проверява графика си, за да разбере дали има време за вас, вие сте късметлия!

Научете се да цените непретенциозната и безкористна любов, която ви дава, защото и тя е била наранявана някога.

Не позволявайте да си тръгне, не я губете! Оценете я, докато е ваша, защото трудно се намират такива жени и още по-трудно се пазят!

Тя ви слуша внимателно и помни дори най-малката подробност, ако е важна за вас. И веднага щом има възможност, ще намери начин да ви изненада по възможно най-приятния начин.

Тя ви дава съвета, който трябва да чуете, независимо колко грубо може да звучи. Приятелите ви ще ви спестят някои неща, а родителите ви ще се опитат да намерят най-доброто в ситуацията, в която сте попаднали. Но тя ще ви каже точно каквото трябва да чуете, дори и да не е много приятно. Защото знае, че това е единственият начин да се справите със ситуацията, да израснете, да се учите от грешките си и да вървите напред. И с времето ще разберете, че това е най-доброто нещо, което някой някога е правил за вас.

Тя ви помага, когато се чувствате зле и никога не ви позволява да се самосъжалявате. Тя знае, че имате надежди и мечти. Разбира колко усилено сте работили, за да ги реализирате. И това е причината никога да не ви позволява да се откажете, когато става все по-трудно. Никога няма да ви разреши да се самосъжалявате и да обвинявате себе си, защото знае, че ако можете да си пожелаете нещо, можете да го постигнете! А с нейната подкрепа, упорит труд и постоянство, които влагате в нещата, да се откажете НЕ е вариант. И тя ще ви повтаря това всеки един ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама