Никога не забравяйте: Заслужавате да бъдете обичани!


Никога не забравяйте: Заслужавате да бъдете обичани!
Снимка: iStock/Guliver

Повтаряйте си го отново и отново, докато разберете, че наистина заслужавате най-доброто.

Скъпи читатели,

Обръщам се към вас, всички онези, които четете това, които може би изпитвате невъобразима болка, която остава незабелязана от другите. Всеки един от вас е човек, който трябва да знае, че има кой да го чуе и разбере. Човек, който се чувства загубен, уплашен и несигурен за бъдещето си.

Точно ти, който чете тези редове... запомни едно: Заслужаваш истинска любов!

Заслужаваш да живееш по-добре и да се чувстваш обичан. Заслужаваш да се събудиш, усещайки аромата на любимото ти кафе, приготвено от любим човек. Заслужаваш да се насладиш на залеза, сгушвайки се до любовта на живота ти. Заслужаваш истинска и искрена любов, която търсиш през целия ти живот.

Заслужаваш да обичаш себе си.

Никой не може да те обича толкова, колкото ти самият. Просто помисли за това. Във всички тези трудни, болезнени времена винаги си бил сам. И не си се борил с някой друг, а със самия себе си.

Отдели малко време, за да благодариш на себе си.

Заслужаваш най-доброто!

Заслужаваш всичко, което този свят може да предложи. Заслужаваш да преминеш през всички онези красиви моменти, за които само мечтаеш.

Красивият живот се случва не само в приказките, случва се и в реалността и само ние може да го направим такъв.

КАК ДА ОЦЕЛЕЕМ СЛЕД ПРЕДАТЕЛСТВО НА СЪПРУГА?

Скъпи читателю, заслужаваш да бъдеш изцелен.

Заслужаваш да се освободиш от веригите, които те обвързаха в твоето собствено аз. Ти си най-доброто и най-мощното нещо, с което се сблъскваш в живота си.

Ти си борбен, ти си смел и всичко, което си постигнал в живота, си получил благодарение на силата, натрупана в борбата. Следователно, ти заслужаваш изцеление.

Ти заслужаваш най-доброто!

Повтаряйте отново и отново, докато наистина го разбереш: „Заслужавам да бъда обичан. Заслужавам истинска любов! Заслужавам някой, който ще ме оцени и който няма да иска да ме изгуби. Заслужавам някой, който ще ми покаже защо не се е получавало с всички други досега и защо е трябвало да изпитам всичката тази болка! Аз съм добър човек и заслужавам повече! Заслужавам да бъда обичан!“

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама