Оргазъм без докосване? Да, и още как!


Оргазъм без докосване? Да, и още как!
Снимка: iStock/Guliver

Кой е най-мощният афродизиак? Не, не говорим нито за шоколад, нито за стриди - това е вашият ум! Той е пряко свързан с вашата сексуалност. Когато хората се борят със сексуална тревожност, срам или вина, телата им често не могат да работят пълноценно в този аспект. Но знаете ли, че можете да постигнете оргазъм само със силата на ума си? Да, това означава да преживеете сексуална нирвана без ръце, без дори изобщо да докосвате.

Как да се случи? Позволете си да повярвате, че сте способни на това, защото сте. А ето и стъпките.

Дишайте дълбоко

Съсредоточете се върху дишането си, като разширявате корема си, докато вдишвате, и пускате целия този въздух отново, докато издишвате.

Вдигайте шум

Въздишайте на воля или просто кажете нещо, което искате да освободите.

Настанете се удобно

Легнете по гръб в леглото. Можете да сгънете краката си или да ги отпуснете надолу - което е най-удобно за вас.

Позволете си да почувствате дълбоко

Тук не става въпрос за възбуждане от външни фактори като сексуални образи или фантазии. Това е за гледане в себе си. Позволете си да почувствате всяка емоция, която се появява, независимо дали е щастие, тъга или нова емоция, която дори не сте подозирали, че можете да почувствате.

Раздвижете бедрата си

Изтласквайте бедрата си нагоре, докато издишвате, и придвижете бедрата си надолу, докато вдишвате. Влезте в ритъм и продължете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама