С тези 5 умения ще спечелите всеки мъж


С тези 5 умения ще спечелите всеки мъж
Снимка: iStock/Guliver

Всички мъже и жени са различни, но това не означава, че нямат близки черти или качества. Казват, че противоположностите се привличат и че перфектните двойки се допълват. За да бъде една двойка хармонична, всеки трябва да притежава специфични качества, за да се получи идеалното сливане на половинките.

Мъжете може да са доста прикрити и потайни, но въпреки че не винаги го показват, те имат конкретни изисквания към дамите. За мъжете има специфични умения, които ги привличат във всяка потенциална половинка. Разбира се на първо място си остава индивидуалният стил и подход в любовта на жената.

Ето 5-те умения, които биха спечелили сърцето на всеки мъж:

Да готви

Да, жената трябва да може да готви. Независимо дали в семейството тя ще бъде перфектната домакиня или той ще се изявява като шеф готвач в кухнята. Усещането за домашен уют идва от момента, в който дамата на сърцето му го посрещне с романтична вечеря.

Да бъде мръсница в леглото

След перфектната романтична вечеря на свещи идват секс игрите. Жените могат да подлудят всеки мъж само с един поглед в правилния момент, но всеки мъж си мечтае за истинска мръсница в леглото си. Секс играчки, фетиши, нестандартни пози и без задръжки! Гарантирано сексът винаги ще е прекрасен.

Да бъде добър приятел

На добрите приятели можем да доверим всички тайни. Осен добри любовници партньорите в една връзка трябва да бъдат и най-добри другари. Да се подкрепят и да се разбират, да си подават ръка в трудните моменти.

Да дава сигурност

Усещането за сигурност винаги е двустранно. То е важно и за двата пола. Мъжете търсят жени, които да удовлетворяват техните желания и да ги карат да се чувстват спокойни и най-вече да имат възможност да покажат истинската си душа.

Да бъде мила и отговорна

Инстинктивно мъжът избира жената до себе си с едно на ум – а именно, че тя може да бъде тяхна съпруга и майка на децата им. Затова и инстинктивно търсят отговорна жена, която може да взима решения самостоятелно и да бъде мила и добра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама