С тези 6 лесни стъпки ще се обвържете, без да губите себе си


С тези 6 лесни стъпки ще се обвържете, без да губите себе си
Снимка: Istockphoto

Един от най-сложните аспекти на живота са романтичните връзки. Толкова често разбиваме сърцето си, преди да намерим точния човек. Днес ви представяме 6 ключови правила за обвързване:

Вижте още: 8 неща, които не трябва да правите в началото на връзката си

1. Не губете себе си

Една от най-големите грешки, които правим, когато се обвързваме, е не просто да се адаптираме, а да се нагаждаме според желанията на партньора ни. Никога не губете себе си в името на друг. Това е катастрофа и за вас, и за отношенията ви.

2. Отделете време за приятелите ви

След като хората влязат в една връзка, те са склонни да изчезнат от лицето на земята. Стават толкова погълнати от отношенията с половинката си, че пренебрегват всичките си стари приятелства.

3. Не се залепяйте за партньора

Не е нужно да прекарвате всяка секунда заедно. Времето разделени е жизненоважно, за да имат въздух отношенията ви.

4. Научете се да правите компромиси

Здравословните компромиси са ключът към успешната връзката. Светът е оцелял, защото е правил компромиси, изключение няма да направят и вашите отношения.

5. Създавайте спомени

Не става дума за пари, който да харчите за половинката си. Това, което се помни най-много, са спомените, които създавате заедно. Вместо да дадете 100 лв в изискан ресторант, опитайте нещо ново заедно. Никой от вас няма да забрави времето, когато сте били заедно в планината или сте скочили с парашут.

6. Карайте се ефективно

Повечето двойки откачат при първите признаци на конфликт. Вместо да се стресирате и да се тревожите за това, поработете заедно. Не крещете, не отправяйте обвинения. Бъдете готови да приемате градивна критика и да работите заедно, за да намерите решение на проблема. Ако се борите ефективно, това може да ви сближи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама