Секс при различни темпераменти


Секс при различни темпераменти
Снимка: iStock/Guliver

Как да намерите общ език с любимия човек, с когото темпераментите ви не съвпадат напълно, но не искате да се разделяте с него или да търсите приключение настрани.

Сексолози и психолози съветва да си направите секс по разписание. Набележете си определени дни, когато непременно ще се посветите един на друг. От една страна, това изглежда твърде делово и програмирано, но пък от друга, имате шанс да се подготвите, да се настроите, да се сетите за купуването на цветя или да подготвите вечеря на свещи.

Ако партньорът/ката не желаят секс, не го приемайте, че това непременно е свързано с вашата личност. Приемете като нещо нормално, че има моменти, когато на човек изобщо не му е до интимност. В крайна сметка човешките отношения не свършват с нея. Потърсете други начини да покажете заинтересоваността си един към друг.

Друг съвет на експертите - не се ококорвайте – е да мастурбирайте. И да не се притеснявате от това (също не се ококорвайте). Може би пък вашият партньор/ка ще забележи и ще поиска да се присъедини към вас.

Приемете това, което вашият партньор/ка е готов да ви даде в дадения момент. Ако се предлага просто да полежите един до друг, съгласете се. Следващия път, когато вие сте уморен/а той или тя ще се съгласят само на галене с ръцете.

И не се страхувайте от промени. Ако чувствате, че отношенията не се развиват, ако в леглото цари скука или губите интерес към партньора/ката, не се страхувайте да говорите за това. Така по-лесно се намира решение, по-лесно се понася и периода до промените. Ако пък се решите на радикални промени, по-добре предупредете отрано партньора/ката.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама