Секс според настроението му


Секс според настроението му
Снимка: iStock/Guliver

Желанията на мъжете зависят до голяма степен от настроението и случилите се събития. Затова ви предлагаме да видите какъв секс да му подарите в зависимост от неговото състояние на духа и сексуалното му настроение.

Животинският секс

Той се е разпищолил, че е бил на карти или от победата на любимия му футболен отбор. Жадува да се чувства победител и малко хищник. Дайте му животинския секс, но преди това го накарайте малко да се впусне на лов за вас. Сваляйте си дрехите постепенно, като се отдалечавате от него. Когато ви настигне, изреагирайте като заловена плячка или с някой мръснишки намек. Не експериментирайте с позата, а му се отдайте, притисната до стената и с крака, обгърнали кръста му.

Чувственият секс

Мъжете стават сантиментални, когато изпитват нещо ново – скок с парашут, посещение на нова дестинация. Възбужда ги също страхът след осъзнаването какво би могло да стане само допреди минути - ако не бе ударил спирачката навреме или ако се бе подхлъзнал на ръба на пропастта. В такива случаи мъжът е предразположен към по-спокоен и чувствен секс с целувки и докосвания. Използвайте позата да сте върху него, но лице в лице, като се целувате и галите един друг.

Мързеливият секс

Той е разстроен от провалената сделка, глобата или разправията с шефа. Дайте му възможност да се отпусне чрез секс, при който той ще може да лежи спокойно. Накарайте го да легне или да седне на дивана и започнете да го галите. Когато се възбуди достатъчно, седнете отгоре му, но с гръб. Така той на свой ред ще ви гали и ще се любува на извивките на вашия гръб.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама