Секс съвети от жени за жени


Секс съвети от жени за жени
Снимка: Thinkstock/Guliver

Само защото лятото бавно върви към своя край, не означава, че сексуалният ви живот трябва да "изстива" заедно с времето. И какъв по-добър начин да поддържате огъня между вас и партньора ви от няколко изпитани трика, с които със сигурност ще "подпалите" леглото?

"Никога не подценявайте силата на целувките. Подлудява ме, когато приятелят ми започне да ме целува по врата и бавно премине към ухото- цялата настръхвам! След няколко минути буквално се моля да ме обладае!" – Тес, 27 г.

"Говорете мръсотии. Дори не е нужно да го правите в спалнята. Ако например вечеряте в някой изискан ресторант, кажете на половинката си колко го/я желаете. Ако пък сте на бар, едно пляскане по дупето и обстойно описание на това какво мислите да направите по-късно, когато сте в леглото, ще подейства страшно възбуждащо.“ – Мариана, 31 г.

"Направо откачам от кеф, когато гаджето ми отдели време на гърдите ми. И нямам предвид само пипане, имам предвид целуване и облизване…А ако докато го прави, си мушне ръката там долу, направо изпадам в екстаз!“ – Лейн, 27 г.

"Знам, че може да звучи странно, но да гледаш половинката ти как се самозадоволява може да е страшно възбуждащо. Не съм сигурна защо- мисля, че е защото това се смята за табу, за нещо, което бихте правили насаме, но никога не е лошо да видиш за колко възбуждащ те намира някой.“ – Лесли, 25 г.

"Всички говорят за страстния секс под душа, но пробвайте в някоя студена вечер да влезете във ваната заедно. Тъй като и двамата сте във водата, няма причина да се притеснявате дали на единия ще му е студено, или ще му влезе вода в окото например. Добавете и мехурчета.“ – Джули, 29 г.

"Не се случва често, но понякога със съпруга ми се чувстваме авантюристично настроени, затова си пускаме порно и се редуваме - всеки застава на колене и задоволява другия, докато той седи на дивана и гледа порното. Накрая завършваме с класическа кучешка поза (doggy style).“ – Никол, 30 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама