Секс тайните, които ТОЙ крие от теб


Секс тайните, които ТОЙ крие от теб

Мъжете не обичат да говорят много и дори ни спестяват важни подробности, само и само да не се налага да водим онези дълги и разточителни разговори. Когато не са доволни от секса, могат да си мълчат дълго време и никога няма и да разберете, че има проблем. Това са 10 неща, които мъжете често крият от нас, за да не ни обидят или да не ни загубят:

1. Не му харесва това, че рядко включваш оралната любов в предварителната игра. Всеки мъж боготвори половинката си, която боготвори достойството му.

2. Имал е много партньорки преди теб и е много вероятно някоя от тях да е била по-добра от теб. Не го питай за това, никога няма да ти каже истината и какво значение има, ако любовта ви е истинска?

3. Писнало му е все да е отгоре, направи нещо по въпроса и вземи контрола в ръце.

4. Не харесва стеснителността ти в някои моменти в леглото. Забрави за задръжките си и ще го побъркаш.

5. Понякога си мисли за други жени, когато му е трудно да свърши с теб. Не се шашкай, много мъже го правят.

6. Гледа порно много по-често, отколкото си мислиш и редовният секс не компенсира жаждата му малко порно. Не го тормози за това, нормално е.

7. Не харесва това, че правите секс само на слаба светлина. Мъжете имат нуждата от визуална стимулация, изненадай го някоя сутрин на СВЕТЛО.

8. Не обича, когато те вижда с "бабешкото" ти бельо. Ясно му е, че не може винаги да си в дантела, но определено би му се искало по-често да се стараеш.

9. Вижда недостатъците ти, но по време на секс забравя за всеки един от тях.

10. Понякога сексът не му харесва толкова, но и при теб е така, за това не е изненадвай, когато след секс веднага седне на компютъра... просто не е емоционален толкова, колкото ти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама