Сексът: Ръководство за употреба


Сексът: Ръководство за употреба
Снимка: Вакон

Ако файлът ви "Интимно общуване“ е празен; ако сексуалният ви софтуер дава грешка; ако тепърва навлизате в потайните дълбини на близостта с другия пол; или пък дотолкова владеете материята, че имате нужда от курс за напреднали, а може би партньорът ви трябва сериозно да навакса познанията си, за да ви догони, тогава сте попаднали на правилното място.

"Сексът: ръководство за употреба“ е задълбочен, полезен и забавен анализ на най-възбуждащата и съблазняваща тема в историята на човечеството. В него ще намерите:

Пълен списък с необходимия хардуер (частите на тялото) и начина му на употреба;

Подготовка за оптимално представяне;

Инициализация (съблазняване);

Докосвания и стимулации;

Алтернативни техники;

Достигане на пълна генитална активация;

Режим на изключване;

Многообразие от варианти за полов акт;

Оргазъм, техники за по-интензивен оргазъм, посторгазъм;

Сексуално общуване за напреднали;

Фетиши;

Аксесоари – употреба и поддръжка.

Накрая на пълния курс на обучение ви чака заслужен "Сексуален сертификат“ за експертни познания в областта на удоволствието.

Това малко ръководство ще инсталира във вас една пълна и обновена версия на насладата от интимното общуване и сексуалното доволство.

Фелиша Зопол е автор на няколко книги, сред които „Десетте тайни на страхотния секс“ и „Да поговорим за секс: над 600 цитата за най-старата мания на света“. Прочут „сексперт“ и бивш модел на бельо, тя изнася лекции върху стимулирането на интимността и духовната същност на сексуалността, като утвърждава идеята за връзката между съзнание, тяло и дух. Писала е по въпросите за секса и интимните отношения за Dreamlife, Inc.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама