Тези женски навици отблъскват мъжете


Тези женски навици отблъскват мъжете
Снимка: iStock

В живота сме чували много истории, когато мъж, давайки надежда на една дама за съвместно бъдеще, след известно време буквално бяга от нея и я оставя сама. Това е така, защото жените сами отблъскват мъжете с тези няколко навика:

Говорите твърде много за минали отношения

Това включва както за собствените ви, така и за отношенията на партньора. Ясно е, че в началото искате да зададете колкото се може повече въпроси, за да знаете повече за човека, с когото ще живеете. Но някои жени превръщат нещата в ежедневни разпити и неудобни ситуации, които мъжете не понасят. Вместо да се задълбавате в миналото на любимия човек, съсредоточете се върху споделеното ви бъдеще заедно.

Искате да сте напълно независими

В съвременния свят една жена може да се справи без мъж - да печели пари, да отглежда деца, да върши работата на мъжете у дома и така нататък. Някои дами обаче забравят, че самата майка природа е създала тези, които искат да се грижат за своите близки и да бъдат глава на семейството. Няма нищо лошо, ако една жена е независима, но е много важно да намерите тази средна позиция, така че мъжът до вас да не се чувства като безполезно създание. За всеки мъж е много важно да се чувства необходим, да знае, че една жена може да разчита на силното му рамо във всяка ситуация.

Избирате работата пред семейството

Това, че харесвате работата си и в момента тя е най-важното в живота ви, не означава, че трябва постоянно да говорите за нея. Подобни решения често отблъскват мъжете. Това също може да доведе до усещане за конкуренция в двойката, което ще се превърне в ежедневни състезания и конфликти. В такава ситуация романтичните връзки и любовта не са изключени.

МЪЖЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ПРАВИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ЗАРАДИ ТЯХ

Отрицателно настроение

Никой мъж не може да издържи дълго време със жена, която постоянно се оплаква и винаги е недоволна от живота си. Всеки от нас се нуждае от човек наблизо, до когото можем да се отпуснем, да си поговорим за всичко или просто да си помълчим. Опитайте се да бъдете умерено весели и благодарни за това, което се случва в живота ви, защото мъжете харесват позитивни и усмихнати жени, а не ревливи и отрицателни дами.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама