Тези мъже НЕ стават за сериозна връзка


Тези мъже НЕ стават за сериозна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска да има щастлива връзка. Но дали всеки мъж иска това? Според специалистите има няколко типа мъже, които не могат да създадат сериозни отношения. Обикновено в началото всичко е прекрасно, защото те са доста привлекателни, но тази приказка не продължава дълго. Вижте с кои трябва да сте внимателни:

1. Мъже, които критикуват прекалено много 

Те обикновено излъчват негативна енергия. Винаги, когато изразявате мнението си, са готови да възразят. Това често е причина за спорове и скандали, които провалят отношенията ви. Тези мъже са критични не само към вас, но и към себе си. Не са готови да приемат недостатъците ви. Ще направят всичко възможно, за да ви променят напълно, а това не е начинът, по който трябва да се развива една връзка.

2. Мъже, които нямат собствено мнение 

Те се съгласяват с абсолютно всичко и никога не изразяват мнението си. Не са готови да защитят позицията си, предпочитат да наведат глава и да се съгласят с вас. Влияят се изключително много от чуждото мнение, което обикновено е голям проблем при тях. С такива мъже никога няма да изградите сериозни отношения, защото винаги ще се съгласяват с вас и никога няма да знаете дали наистина искат това, което и вие.

3. Мъже, които са независими 

Вълците единаци, които се справят с всичко сами, обикновено не биха приели друг човек в живота си. Те няма да ви допуснат близо до себе си, защото за тях навлизането в личното пространство е проблем. Възможно е постоянно да ви натякват, че могат да се справят с всичко сами. Тези мъже са прекалено независими и обожават свободата си. Не започвайте връзка с този тип мъже, защото постоянно ще се чувствате излишни.

8 ПРИЧИНИ ДА ИМА ВСЕ ПОВЕЧЕ СВОБОДНИ ЖЕНИ!

4. Мъже, които са нарциси 

Тези представители на мъжкото съсловие никога няма да се поставят на вашето място. Колкото и зле да се чувствате, няма да видите съпричастност от тяхна страна. Не са способни да се извиняват и да се грижат за половинките си. Поддържането на отношения с този тип мъже определено е доста трудна задача.

5. Мъже, които са егоисти 

Това са мъже, които не мислят за половинките си. Те никога не биха направили компромис със себе си, за да ви зарадват. Рядко правят подаръци и мили жестове. Егоистите никога не биха се поставили на ваше място. Също така никога няма да признаят вината си. Ако сте във връзка с егоист, трябва да се научите да се чувствате виновни.

6. Мъже, които нямат никаква мотивация 

За да бъде стабилна връзката ви, мъжът трябва да има работа и мотивация. Този тип мъже не се задържат дълго на нито едно работно място. Те не са достатъчно упорити и обикновено са доста несериозни. Щом са несериозни в една област, значи е възможно да са несериозни във всички останали.

7. Мъже, които постоянно правят скандали 

Във всяка една връзка има спорове, но ако половинката ви е от типа мъже, които изпитват постоянна нужда да се карат с вас, имате проблем.

8. Мъже, които винаги търсят нещо по-добро 

Ще ги разпознаете по начина, по който избират и най-дребните неща. Ако един мъж не може да вземе решение, защото постоянно търси нещо по-добро, то той ще го направи и в отношенията ви. Не си губете времето с такъв мъж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама